USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Збірна України з пляжного волейболу вперше вийшла до півфіналу ЧЄ

Півфінал відбудеться 6 серпня
волейболісти
Гравець збірної України з пляжного волейболу
Джерело: відкриті джерела

Збірна України з пляжного волейболу вперше вийшла до півфіналу Чемпіонату Європи, який проходить в австрійському Відні. До півфіналу потрапив чоловічий дует Сергія Попова та Едуарда Рєзніка, повідомляє "Укрінформ".

Так, у першому раунді плей-оф спортсмени обіграли представників Швейцарії Квентіна Метраля та Іва Хауссенера.

У матчі за вихід до півфіналу Попов та Рєзнік перемогли англійців Хав’єра та Хоакіна Бельо.

"У наступному раунді українці зустрінуться з переможцем матчу між збірною Норвегії та Нідерландів. Півфінал відбудеться 6 серпня", - пише медіа.

Разом з тим, українки Валентина Давидова та Євгенія Баєва припинили виступи в 1/8 фіналу. Ще одні українські волейболістки Інна та Ірина Махно не змогли вийти з групи.

Найкращий результат в історії виступу України на турнірі

Україна уперше в історії (жовтень 2022 року - ред.) зіграла у фіналі престижного турніру з пляжного волейболу - Pro Tour Challenge у Дубаї. Боротьбу за перемогу вели українці Сергій Попов та Едуард Резнік, повідомляло "Суспільне".

Попов та Резнік підходили до участі у турнірі у статусі третьої сіяної команди. Це вдалося завдяки високому результату на попередньому турнірі, що проходив на Мальдівах - там українські пляжні волейболісти дійшли до півфіналу.

У Дубаї українцям вдалося не лише повторити, але й покращити результат. Розпочавши виступи з 1/9 фіналу, Попов та Резнік пройшли чотирьох суперників, обігравши перших трьох за підсумками двох сетів.

Новини за темою: Чемпіонський укол: Збірна України вийшла до півфіналу чемпіонату світу з фехтування

Що відомо про Попова та Резніка

Попов та Резнік виступають у парі на міжнародних турнірах з пляжного волейболу з листопада 2021 року. Це четвертий турнір серії Pro Tour Challenge, на якому спортсмени виступили у парі.

У 2022 році Попов та Резнік стали фіналістами на турнірах у Лечче, Роршаці та Білостоку. Однак найбільшу кількість рейтингових очок здобули саме завдяки четвертому місцю на турнірі, що пройшов на Мальдівах.

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот