USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів, – Пашинян

Єреван вимагає поважати громадян та державний лад країни
Вірменія
Вірменія
Джерело: відкриті джерела

Вірменія може заборонити трансляцію російських телеканалів і радіопрограм. Це станеться, якщо вимоги Єревана поважати державний лад в країні не будуть виконані. Про це заявив прем'єр-міністр Нікол Пашинян, повідомляє News.am.

Очільник вірменського уряду пояснив, що очікує, що в російських ефірах буде виявлено повагу до громадян та державного порядку Вірменії.

"Думаю, ми не хочемо чогось неймовірного. Не уявляю, щоб у Росії була можлива трансляція такого телеканалу, в ефірі якого говорять із таким самим лексиконом. Такого бути не може, це виключено. Ми просимо про шанобливе ставлення до Вірменії та її інтересів", – сказав Пашинян.

За його словами, з огляду на дружні відносини з Росією, Єреван "готовий просити п'ять-сім разів поспіль, потім вимагати", і якщо "цю вимогу буде проігноровано", то всі російські телеканали не повинні транслюватися у Вірменії.

"Ми вже сім і більше разів просили, вимагали, вимагатимемо ще двічі. Якщо не вийде, значить, давайте зафіксуємо, яким буде наступний крок", – додав Пашинян.

Зазначимо, що наприкінці березня у Вірменії заборонили трансляції авторських передач російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Читайте також:
У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро
Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW
"Мінус" тральщик "Ковровец": Знищено ще один корабель Чорноморського флоту РФ
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам