USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Великі міжнародні компанії вже готові інвестувати у звільнений Крим, – Зеленський

Світові мережі готелів, авіакомпанії, банківські та IT-компанії висловили бажання працювати в Криму
Крим
Джерело: відкриті джерела

Кілька міжнародних компаній готові вести бізнес у Криму після його деокупації. Сьогодні на саміті Кримської платформи буде підписано перший відповідний документ. Про це поінформував Володимир Зеленський під час заходу.

Він наголосив, що низка великих світових брендів, як-от мережі готелів, авіакомпанії, банківські та IT-компанії, а також представники промисловості та енергетики висловили готовність розпочати свій бізнес на Кримському півострові. Такий крок стане важливим елементом в інтеграції півострова у світову економіку.

"Сьогодні ми робимо перший крок. Сьогодні ми підписуємо перший документ із компаніями, готовими зайти в Крим після України. Це відкритий документ, відкритий для приєднання інших чесних бізнесів", – пояснив Зеленський.

Президент також перерахував компанії, які висловили інтерес до початку своєї діяльності в Криму: Ryanair; Royal HaskoningDHV; SkyUp; JoinUp; Vodafone; Luxoft; Genesis; Ribas Group; Okko; Lifecell; Fozzy Group; Hyatt Ukraine; Nokia.

Нагадаємо, український лідер Володимир Зеленський вважає, що війна не закінчиться, поки Крим не буде деокуповано

А деякі західні політики на початку травня закликали Україну відмовитися від повернення тимчасово окупованого Криму та лякали ядерною війною.

Читайте також:
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16