USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

В Україні запрацював додаток, створений для пошуку дітей

З початку війни до поліції надійшло понад 11 тисяч заявок про зникнення дітей
Депортація діти

Окупанти депортували тисячі українських дітей

Джерело: відкриті джерела

В Україні запрацював мобільний додаток, створений для пошуку дітей, – Reunite Ukraine. Про це повідомляє пресслужба Одеської районної військової адміністрації.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України до органів поліції надійшло понад 11 тисяч звернень щодо зникнення дітей. Наразі в активному розшуку – 381 дитина.

"Основною функцією мобільного додатку Reunite Ukraine є те, що це універсальний інструмент для пошуку дітей, з якими було втрачено зв'язок, а також для повернення членів родин, які були внутрішньо переміщені, були змушені виїхати за межі України або незаконно депортовані до Росії, Білорусі чи тимчасово окупованих територій України", – зазначає начальник Служби у справах дітей Одеської РВА Мілена Фоміна.

Для цього необхідно завантажити безкоштовний додаток Reunite Ukraine в App Store або Google Play.

Створити профіль, додавши інформацію та фотографії про себе та свою родину, зокрема тієї особи, яка розшукується. Чим більше інформації завантажується, тим ефективнішим є пошук.

Технологія штучного інтелекту Reunite Ukraine співставить ваші дані із даними членів вашої родини, коли вони також створять профілі. У разі збігу інформації між двома профілями працівники поліції здійснюють їх перевірку.

Особи, дані яких збігаються в додатку та перевірені поліцією, отримують сповіщення та дають згоду на обмін повідомленнями.

Читайте також:
РПЦ закликала до РПЦ закликала до "священної війни" в Україні: Як реагує УПЦ
Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області
97% своїх повітряних атак цьогоріч Росія спрямувала на цивільні об'єкти, - Умєров 97% своїх повітряних атак цьогоріч Росія спрямувала на цивільні об'єкти, - Умєров
Понад 50 тисяч осіб в Україні вважаються зниклими безвісти Понад 50 тисяч осіб в Україні вважаються зниклими безвісти