USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Українська сім’я з інвалідністю вбила та розчленувала латвійця

Попередньо відомо, що на спільному розпиванні алкоголю в будинку українців латвієць почав чіплятися до господині, після чого чоловік його вбив
вбивство в Німеччині
Слідчі в захисних костюмах щукають окремі частини тіла, упаковані в поліетиленові пакети
Джерело: Bild

У Німеччині судитимуть 55-річного українця та його 49-річну дружину. Про це пише Bild.

Видання повідомляє, що українці проживали у місті Нордхорн. Обидва були особами з інвалідністю: у чоловіка відсутня одна нога, а жінка пересувається в інвалідному візку.

Слідство встановило, що у середині лютого пара вбила знайомого 53-річного громадянина Латвії, а потім розчленувала його тіло.

Попередньо відомо, що на спільному розпиванні алкоголю в будинку українців латвієць почав чіплятися до господині. Чоловік ударив його пляшкою по голові, той помер. Злякані господарі віднесли тіло до підвалу, розпилили його циркулярною пилкою, розклали частини по пакетах і втопили їх у каналі Емс-Фехте за кількасот метрів від будинку.

Винних встановили та заарештували вже через два тижні.

Нагадаємо, у травні на агропідприємстві у населеному пункті Рокіціни на півночі Польщі жорстоко вбили 48-річного громадянина України. Його тіло розчленували і намагалися спалити, аби приховати злочин, але не вдалося. За підозрою у вбивстві слідчі арештували трьох громадян Польщі.

Чоловіків підозрюють у вбивстві з особливою жорстокістю та в якості запобіжного заходу взяли під варту строком на три місяці. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також:
Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт "Коаліції дронів"
Росіяни демонстративно розстріляли військовополоненого українця Росіяни демонстративно розстріляли військовополоненого українця
Шольц заявив про передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T Шольц заявив про передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T
Латвія посилила на кордоні контроль товарів з Росії і Білорусі Латвія посилила на кордоні контроль товарів з Росії і Білорусі