USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна залучить 1,2 млрд доларів на підтримку соціальної сфери, - Шмигаль

Це кошти під гарантії японського уряду
Кабмін
Джерело: відкриті джерела

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, яке дозволить залучити на підтримку соціальної сфери 1,2 млрд доларів від групи Світового банку (Міжнародного банку реконструкції та розвитку). Про це в ході засідання уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

"Це кошти під гарантії уряду Японії, які ми направимо на соціальний захист українських родин та дітей, на соціальний захист людей з інвалідністю та інші важливі соціальні програми", — сказав очільник Уряду.

Нагадаємо, ми писали, що поданий Білим домом в п’ятницю бюджетний запит до Конгресу США передбачає близько 61,4 млрд доларів для України, з яких 46,1 млрд доларів складають оборонні витрати і 11,8 млрд доларів – пряма бюджетна підтримка.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську