USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Удар по Костянтинівці: Серед загиблих були двоє дітей, їхні тіла вже ідентифікували

Експерти ідентифікували тіла двох дівчаток 9 та 11 років
удар по Костянтинівці_2
Наслідки удару по Костянтинівці
Джерело: Нацполіція

Внаслідок вчорашнього удару по супермаркету в Костянтинівці кількість загиблих зросла до 14 осіб. Також серед жертв ідентифікували тіла двох дітей – дівчаток 9 і 11 років. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Наразі тривають експертизи щодо встановлення ще шести осіб, серед яких, імовірно, одна дитина.

"За останніми даними, кількість загиблих унаслідок обстрілу збройними силами РФ м. Костянтинівка становить 14 осіб, поранено – 43 особи", – йдеться в дописі.

Слідчі дії тривають. Кількість постраждалих уточнюється.

Новини за темою: Російський льотчик здав своїх після ракетного удару по "Охматдиту"

Нагадаємо, вчора вранці окупанти обстріляли Костянтинівку Донецької області. Удар загарбників припав на торговельний центр, де розміщувалися продовольчі та господарські магазини.

Від удару в Костянтинівці пошкоджено торговельні приміщення, житлові будинки й понад десяток автомобілів.

Правоохоронці почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Також нагадаємо, днями вдруге за тиждень окупанти обстріляли Мирноградську збагачувальну фабрику, що в Донецькій області. Тоді в результаті прильотів постраждало шестеро осіб, троє з них – в тяжкому стані.

Читайте також:
ЗСУ могли уразити на аеродромі ЗСУ могли уразити на аеродромі "Борисоглєбськ" рідкісні авіаційні боєприпаси
За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні
Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця
Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід