USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Росіяни вдруге за тиждень обстріляли Мирноградську збагачувальну фабрику, що на Донеччині. Є постраждалі

В результаті прильотів постраждало шестеро осіб
обстріл
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Росіяни вдруге за тиждень обстріляли Мирноградську збагачувальну фабрику, що в Донецькій області. Цього разу, на жаль, є постраждалі.

На фабриці розповіли UWN, що в результаті прильотів постраждало шестеро осіб, троє з них – в тяжкому стані.

Щобільше, після атак фабрика зупинена, і на який час – не можна спрогнозувати. Тут зауважимо, що масштабних збитків підприємство зазнало ще під час першого обстрілу. Тоді була зруйнована стеля та два поверхи фабрики, повністю зруйнована диспетчерська. До того ж вийшло з ладу основне обладнання.

Нині ж ситуація стала ще складнішою. 

"Звичайно, можна зрозуміти, що фабрика вже не підлягає на цей час експлуатації. Ще і в часи війни... це неможливо", – говорять нам на фабриці.

Додамо: збагачувальна фабрика знаходиться у м. Мирноград Донецької області неподалік від лінії фронту.

Варто звернути увагу

Останніми днями посипалися новини про активне просування російської армії у Донецькій області, а саме на Покровському напрямку. Там окупанти посилили наступ і захопили кілька сіл. Американський Інститут вивчення війни заявляє: на Покровському напрямку війська РФ нібито наближаються до завершення тактичного оточення українських сил поблизу траси Т-0511 на південний схід від Покровська (Очеретине – Гродівка – Мирноград).

Окупанти вже заявили, що оточили підрозділи трьох українських бригад біля Желанного, однак ця інформація залишається без підтвердження.

Читайте також:
ЗСУ могли уразити на аеродромі ЗСУ могли уразити на аеродромі "Борисоглєбськ" рідкісні авіаційні боєприпаси
За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні
Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця
Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід