USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Молдові знову виявили уламки ракети, цього разу в озері. Фото

Фрагменти ракети виявили в озері біля села Фарладан за 35 км від Кишинева
У Молдові знову виявили уламки ракети_2
Джерело: МВС Молдови / Facebook

У молдовському селі Фарладан в озері виявили уламки ракети. Населений пункт розташований за 40 км від українського кордону. Про це повідомляє МВС Молдови та місцеве видання Newsmaker.

Зазначається, що деякі компоненти об'єкта помітили жителі села. Влада підтвердила, що уламки походять із повітряної ракети і фахівці все ще визначають тип і походження ракети.

У Генінспектораті надзвичайних ситуацій заявили, що уламки ракети в озері виявили 27 вересня.

У районі озера біля села запровадили особливі заходи безпеки, адже підозрюють, що вибуховий компонент ракети, що розбилася, може перебувати на дні озера.

Наразі територія закрита для відвідування людьми, а поліція охороняє периметр. На місці події працюють співробітники Національної поліції, ДСНС, військові та прикордонна поліція.

Фахівці шукають найкраще рішення для вилучення вибухівки, якщо вибуховий матеріал буде знайдено на дні озера. Гідротехнічні фахівці відкачують воду, щоб полегшити втручання піротехніків.

На місце події прибув також міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос.

У МВС зазначають, що небезпеки для населення немає, територія ізольована, а перші будинки розташовані за 1 км від небезпечної зони.

Не перший випадок

Варто зазначити, що днями в невизнаному Придністров'ї (територія Молдови) впали уламки ракети С-300. Про інцидент поінформували після масованого обстрілу Одеси росіянами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Румунії знайшли уламки, що схожі на частини безпілотника. Тієї ночі окупанти також атакували Одесу.

 
Читайте також:
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16