USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

У Києві на ВДНГ відкриють фан-зону Олімпійських ігор

Працюватиме така локація щоденно до 4 серпня
олімпійські ігри

Фото ілюстративне

Джерело: відкриті джерела

24 липня у Києві на території ВДНГ відкриється фан-зона до Олімпійських ігор. Про це повідомляє пресслужба Міністерства молоді й спорту.

Там можна буде не лише переглянути прямі трансляції подій на Олімпійських іграх-2024 у Франції, а й відвідати цілу низку різноманітних спортивних заходів для відвідувачів. Зокрема, будуть спортивні локації, автограф-сесії зі спортсменами, працюватиме дитячий спортивний табір.

Крім того, можна буде зіграти з зірками футболу у форматі 3 на 3.

Працюватиме така локація щоденно до 4 серпня.

З графіком роботи можна ознайомитись нижче.

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Коли відбудуться літні Олімпійські ігри?

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня.

Естафета олімпійського вогню розпочалася у квітні.

20 травня стало відомо, що Україна візьме участь в Олімпіаді 2024 року, яка відбудеться у Парижі. А в червні НОК представив нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на змаганнях.

Нещодавно Міністерство молоді та спорту затвердило склад офіційної делегації національної збірної команди України для участі в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі.

До складу офіційної делегації увійшли 297 осіб: 140 спортсменів і спортсменок; 12 спаринг-партнерів і альтернативних спортсменів; 95 тренерів; 24 лікарі, масажисти та інші спеціалісти; чотири водії; 16 членів штабу національної збірної команди України; шість спеціалістів з адміністративно-технічного та екіпірувального забезпечення.

Читайте також:
Україна здобула два золота з дзюдо на Паралімпіаді-2024 Україна здобула два золота з дзюдо на Паралімпіаді-2024
Українець Віктор Дідух став чемпіоном з настільного тенісу на Паралімпіаді в Парижі Українець Віктор Дідух став чемпіоном з настільного тенісу на Паралімпіаді в Парижі
Українець Єгор Дементьєв став чемпіоном Паралімпійських ігор у шосейній груповій гонці Українець Єгор Дементьєв став чемпіоном Паралімпійських ігор у шосейній груповій гонці
Матвій Бідний офіційно став міністром молоді та спорту України Матвій Бідний офіційно став міністром молоді та спорту України