USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Спати з iPhone категорично заборонено: Apple випустило офіційне попередження

Спати з телефоном, особливо якщо він заряджається, може бути небезпечно для життя і здоров'я
Apple_1

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Американська компанія Apple випустила попередження для користувачів iPhone. Там зазначили, що спати з телефоном може бути небезпечно для здоров'я та життя. Про це йдеться на сайті компанії.

В Apple наголосили, що iPhone під час заряджання не можна класти під подушку, ковдру або своє тіло. За їхніми даними, це може призвести до пожежі, ураження електричним струмом, травмування, пошкодження майна або самого смартфона.

"Не спіть на пристрої, адаптері живлення або бездротовому зарядному пристрої і не кладіть їх під ковдру, подушку або на тіло, коли вони підключені до джерела живлення. Зберігайте iPhone, адаптер живлення і будь-який бездротовий зарядний пристрій у добре провітрюваному приміщенні під час використання або зарядки", - закликали в компанії.

Крім того, Apple застерігає користувачів смартфонів від використання не оригінальних зарядних пристроїв, адже вони можуть не відповідати стандартам безпеки компанії. А це збільшує ризик пожежі.

Також не можна заряджати iPhone через адаптер живлення в місцях із підвищеною вологістю, зокрема біля раковин, ванн і душових кабін.

У компанії також не радять користуватися смартфоном із тріснутим склом. Це може призвести до травми.

Нагадаємо, нещодавно у Харківській області через вибух планшета загинула 11-річна дівчинка

Як розповіли в поліції, дитина гралась на планшеті, коли пристрій заряджався. Раптово він вибухнув. Від отриманих травм дитина загинула на місці трагедії. 

За попередніми даними, у руках у дитини вибухнув iPad від компанії Apple.

Читайте також:
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків