USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

РФ протягом дня кілька разів обстріляла Куп'янськ, понад десять осіб постраждали. Фото

Окупанти гатили артилерією по центральній частині міста
Обстріл Куп'янська 20 серпня_1
Джерело: Олег Синєгубов

У неділю, 20 серпня, російські війська кілька разів ударили по Куп'янську Харківської області. Унаслідок атак постраждали 11 осіб, інформує голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Так, після 14:00 ворог завдав артилерійського удару по самому центру міста. Знищено та пошкоджено 5 автівок місцевих мешканців, пошкоджено відділення "Нової пошти", виникли кілька пожеж.

"На цю хвилину 7 людей перебувають у важкому стані, 3 – у середньому. 1 людині надали медичну допомогу на місці", – розповів Синєгубов.

Джерело: Олег Синєгубов

Увечері очільник Харківської ОВА повідомив про ще один обстріл, унаслідок якого пошкоджень зазнала будівля навчального закладу.

"Є повторні влучання в центрі міста. Пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила", – написав він.

Нагадаємо, вчора росіяни атакували Чернігів. Внаслідок атаки ракета окупантів влучила у центр міста по будівлі драмтеатру, який знаходиться на Красній площі.

За словами голови Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, росіяни використали для атаки балістичну ракету. 

Внаслідок удару травмовано 156 людей, серед яких майже два десятки дітей і майже два десятки поліцейських. Семеро людей, у тому числі шестирічна дівчинка – загинули.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську