USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Путін повинен усвідомити, що він не виграє війну, яку розв'язав проти України, – Воллес

Міжнародна спільнота стане ще сильнішою у протидії російській агресії
Воллес
Бен Воллес
Джерело: відкриті джерела

Країни-партнери продовжать надавати всю необхідну підтримку Україні. Тож президент РФ Володимир Путін повинен усвідомити, що йому ніколи не виграти війну, яку він сам розв'язав, заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес, перебуваючи з візитом у Києві.

Він наголосив, що міжнародна спільнота стане ще сильнішою у протидії російській агресії.

"Президент Путін повинен усвідомити, що він не може виграти цю незаконну війну, яку він розв’язав, незважаючи на те скільки він відправить на смерть російських солдат задля свого его та імперських амбіцій. Він не досягне успіху, а міжнародна спільнота стане лише сильнішою у протистоянні цій агресії", – зазначив Воллес.

Також він додав, що міжнародне право стосується всіх та не може діяти на когось окремо.

"Зараз Росія починає усвідомлювати, що союзники України будуть разом із нею у її праві на самооборону й допомагатимуть Україні всіма можливими видами озброєння, починаючи з протитанкових ракет і завершуючи танками, Storm Shadow, і вже зараз – F-16", – наголосив Воллес.

До речі, ми писали, що на наступній зустрічі "Рамштайн" буде обговорене питання передачі Україні ППО та F-16.

Читайте також:
Росія на початку літа може піти в наступ, – ЗМІ Росія на початку літа може піти в наступ, – ЗМІ
Посадовець Київської ОВА прикидався капеланом, аби шпигувати для ворога за десантниками ЗСУ Посадовець Київської ОВА прикидався капеланом, аби шпигувати для ворога за десантниками ЗСУ
З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони
Британія модернізує дрони для України, щоб росіяни не змогли їх Британія модернізує дрони для України, щоб росіяни не змогли їх "посадити"