USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Окупанти зайшли на східну околицю Торецька, бої ведуться за кожен під'їзд

Ситуація в місті нестабільна
Торець
Ситуація станом на ранок 8 жовтня
Джерело: DeepState

Російські окупанти зайшли на східну околицю Торецька в Донецькій області. Там вже тривають запеклі бої. Про це повідомила речниця оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова в ефірі телемарафону.

За її словами, бої ведуться буквально за кожен під’їзд, тому ситуація нестабільна.

"Росіяни зайшли на східну околицю міста, дещо просунулися вулицею Центральною в напрямку шахти "Центральна". Але постійно змінюється ситуація – то ми відбиваємо в них вогневі пункти, то вони десь знищують наші, але ми їх постійно відновлюємо і намагаємося повертати", – уточнює вона.

Крім того, важкі бої йдуться за селище Неліпівка, яке розташоване на північний захід від Нью-Йорка. Там РФ рівняє місто з землею з артилерії та проводить штурми малими групами (три-п'ять осіб).

Що каже Генштаб?

У Генштабі повідомляються лише, що на Торецькому напрямку за підтримки авіації ворог здійснив 12 атак неподалік населених пунктів Торецьк, Диліївка та Неліпівка.

Нагадаємо, станом на серпень у прифронтовому Торецьку на Донеччині проживали близько трьох тисяч людей. Вони змушені перебувати в підвалах.

Читайте також:
Чи буде мобілізація з 18 років, – думка експерта Чи буде мобілізація з 18 років, – думка експерта
Чи закінчиться війна у 2025 році та на яких умовах? – експерт Чи закінчиться війна у 2025 році та на яких умовах? – експерт
Міноборони сертифікувало першу приватну школу операторів БпЛА Міноборони сертифікувало першу приватну школу операторів БпЛА
Україна закликає Міжнародну морську організацію прибути в Одесу через російські обстріли портів Україна закликає Міжнародну морську організацію прибути в Одесу через російські обстріли портів