USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

До Молдови не впустили сербських футбольних вболівальників

Декільком іноземцям відмовили у в'їзді до країни
кордон молдова
Джерело: відкриті джерела

До Молдови не пустили вболівальників сербського футбольного клубу "Партизан", який 16 лютого зіграє з тираспольським "Шерифом". Про це клуб повідомив у Facebook 14 лютого.

У прикордонній поліції заявили, що в Кишинівському аеропорту прикордонники відмовили у в'їзді групі громадян, оскільки "вони не виконали всі умови для в'їзду", інформує NM.

Як повідомив сербський футбольний клуб, усім уболівальникам заборонили в'їзд до Молдови. Частина з них вилетіла назад ще вранці 14 лютого, решта вилетять до Бухаресту о 14:00.

Прессекретар Прикордонної поліції Раїса Новицьки уточнила, що за останні 24 години у Кишинівському аеропорту не затримали жодного іноземця. В той же час вона зазначила, що декільком іноземцям відмовили у в'їзді до Молдови.

"В'їзд іноземних громадян не відповідав умовам, необхідним для отримання дозволу на перетин державного кордону. Вони не могли обґрунтувати мету своєї поїздки до Молдови і вони не мали необхідних документів", – уточнили у Прикордонній поліції.

Цей епізод може бути зв'язаний із заявою президента Молдови Маї Санду, яка повідомила, що Росія планує за допомогою протестів опозиції та із залученням людей з військовою підготовкою, а також громадян РФ, Білорусі, Сербії та Чорногорії напасти на урядові будівлі та змінити владу в Молдові

Окрім того, депутат від PAS Андріан Кептонар заявив, що цього тижня до Кишинева могли прибути диверсанти під виглядом сербських футбольних уболівальників.


Читайте також:
Макрон думає над впровадженням ядерної зброї Франції в систему захисту Європи від РФ Макрон думає над впровадженням ядерної зброї Франції в систему захисту Європи від РФ
Ситуація на фронті загострилась, – Сирський Ситуація на фронті загострилась, – Сирський
РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину
Британія оцінює втрати Росії у війні проти України в 450 тисяч військових Британія оцінює втрати Росії у війні проти України в 450 тисяч військових