USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Ані Лорак - це уособлення того малоросійства, з яким Україна боролась усі 30 років, – політтехнолог

Тепер спецслужби вимагають у таких "малоросів" публічно висловлюватися на підтримку окупантів
Ані Лорак
Ані Лорак
Джерело: відкриті джерела

Співачка Ані Лорак, яка народилась та стала популярною в Україні, а пізніше переїхала до Росії і почала виправдовувати війну, є уособленням усього малоросійства, з яким наша держава боролась всі 30 років. Таку думку в ефірі UWN висловив політтехнолог Юрій Подорожній.

Він наголосив, що малоросами є якраз не політичні, а культурні діячі.

"Ані Лорак для мене є уособленням оцього нашого малоросійства. Бо якийсь Янукович чи Медведчук, які втікли у РФ, – вони були звичайними грабіжниками, грабіжниками з великої дороги, яким дали можливість зайти в цей курник і тягти з цього курника все що можна, аж поки господар не прийшов і принаймні Януковичу по мордах не надавав і прийшлось втікати. Ані Лорак є представником і уособленням для мене цього малоросійства, того малоросійства, через яке ми в принципі за великим рахунком і мали 30 років проблеми, де сиділи такі "козаки" і "козачки", як Ані Лорак і розповідали про те, як дружити з Москвою, як любитись з москалями, чого наполегливо просив не робити Тарас Григорович Шевченко, а вона полюбилась і така доля зрадника", – зазначив Подорожній.

Політтехнолог додав, що тепер російські спецслужби вимагають у таких "малоросів" публічно висловлюватися на підтримку окупантів.

"Ви думаєте, вона там дуже хоче ходити по цих політичних заходах? Ні, платити треба в житті за все. Прийшов товариш майор із ФСБ і сказав: "Ось, дорога, ти будеш в нас тепер представниця помсти, а отут твоїм лицем будеш світити в допомозі дітям і ти будеш таким же воєнним злочинцем, як і всі решта". Це доля усіх тих, хто перейшов на бік ворога, хто бажає там будувати своє життя. Звісно, вони встають і лягають з однією думкою, щоб Україна пала і вони повернулися сюди на білому коні і під російським триколором над святою Софією вони могли ходити вільно: Януковичі, Лораки, Повалій і інша сволота, яка сьогодні обслуговує імперію, яка прийшла вбивати їх родичів, тому що і в Повалій, і в Януковича, і в Медведчука, і в Лорак живуть тут рідні, близькі, які волають і кричать в Росію, що нас бомблять, а вони відповідають на це практично усі: "Не видумуйте, такого не може бути", – зазначив експерт.

На його думку, саме такою є доля зрадника нашої держави.

"Така доля зрадника. Ніхто не любить і ніде не буде поважати зрадника, його будуть використовувати, давати "потиличники" з нагадуванням про те, хто ти такий, де ти живеш і чий хліб жереш. Сидить куратор, бо в таких людей завжди є куратор, який сидить спецслужбі, якого тягають по різних заходах, і каже: "Тут ми їй дали дєнюжку, подякували за те, що зрадила, а тут ми їй нагадаємо, хто вона і де вона буде, якщо вона раптом не буде виконувати те, що їй скажуть", – резюмував Подорожній.

Читайте також:
Правоохоронці затримали одного з ідеологів російського вторгнення в Україну Дмитра Чистіліна Правоохоронці затримали одного з ідеологів російського вторгнення в Україну Дмитра Чистіліна
СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині
З України хотіли вивезти скрипку Страдіварі З України хотіли вивезти скрипку Страдіварі
У Харкові керівник популярного банку виявився агентом військової розвідки РФ, – СБУ У Харкові керівник популярного банку виявився агентом військової розвідки РФ, – СБУ