USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Ані Лорак - це уособлення того малоросійства, з яким Україна боролась усі 30 років, – політтехнолог

Тепер спецслужби вимагають у таких "малоросів" публічно висловлюватися на підтримку окупантів
Ані Лорак
Ані Лорак
Джерело: відкриті джерела

Співачка Ані Лорак, яка народилась та стала популярною в Україні, а пізніше переїхала до Росії і почала виправдовувати війну, є уособленням усього малоросійства, з яким наша держава боролась всі 30 років. Таку думку в ефірі UWN висловив політтехнолог Юрій Подорожній.

Він наголосив, що малоросами є якраз не політичні, а культурні діячі.

"Ані Лорак для мене є уособленням оцього нашого малоросійства. Бо якийсь Янукович чи Медведчук, які втікли у РФ, – вони були звичайними грабіжниками, грабіжниками з великої дороги, яким дали можливість зайти в цей курник і тягти з цього курника все що можна, аж поки господар не прийшов і принаймні Януковичу по мордах не надавав і прийшлось втікати. Ані Лорак є представником і уособленням для мене цього малоросійства, того малоросійства, через яке ми в принципі за великим рахунком і мали 30 років проблеми, де сиділи такі "козаки" і "козачки", як Ані Лорак і розповідали про те, як дружити з Москвою, як любитись з москалями, чого наполегливо просив не робити Тарас Григорович Шевченко, а вона полюбилась і така доля зрадника", – зазначив Подорожній.

Політтехнолог додав, що тепер російські спецслужби вимагають у таких "малоросів" публічно висловлюватися на підтримку окупантів.

"Ви думаєте, вона там дуже хоче ходити по цих політичних заходах? Ні, платити треба в житті за все. Прийшов товариш майор із ФСБ і сказав: "Ось, дорога, ти будеш в нас тепер представниця помсти, а отут твоїм лицем будеш світити в допомозі дітям і ти будеш таким же воєнним злочинцем, як і всі решта". Це доля усіх тих, хто перейшов на бік ворога, хто бажає там будувати своє життя. Звісно, вони встають і лягають з однією думкою, щоб Україна пала і вони повернулися сюди на білому коні і під російським триколором над святою Софією вони могли ходити вільно: Януковичі, Лораки, Повалій і інша сволота, яка сьогодні обслуговує імперію, яка прийшла вбивати їх родичів, тому що і в Повалій, і в Януковича, і в Медведчука, і в Лорак живуть тут рідні, близькі, які волають і кричать в Росію, що нас бомблять, а вони відповідають на це практично усі: "Не видумуйте, такого не може бути", – зазначив експерт.

На його думку, саме такою є доля зрадника нашої держави.

"Така доля зрадника. Ніхто не любить і ніде не буде поважати зрадника, його будуть використовувати, давати "потиличники" з нагадуванням про те, хто ти такий, де ти живеш і чий хліб жереш. Сидить куратор, бо в таких людей завжди є куратор, який сидить спецслужбі, якого тягають по різних заходах, і каже: "Тут ми їй дали дєнюжку, подякували за те, що зрадила, а тут ми їй нагадаємо, хто вона і де вона буде, якщо вона раптом не буде виконувати те, що їй скажуть", – резюмував Подорожній.

Читайте також:
Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві
СБУ затримала агента РФ, який причетний до замаху на голову Херсонської ОВА СБУ затримала агента РФ, який причетний до замаху на голову Херсонської ОВА
УІНП перегляне питання увічнення Булгакова УІНП перегляне питання увічнення Булгакова
УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики