USD
НБУ
40.54
Готівка
40.85
EUR
НБУ
43.35
Готівка
44.00
Втрати орків: 5 4 2 7 0 0 (+1140)
USD
НБУ
40.54
Готівка
40.85
EUR
НБУ
43.35
Готівка
44.00

В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху

Матір з дитиною госпіталізували
В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху
В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху
Джерело: Нацполіція

В Одесі чоловік напав на дружину і восьмирічну доньку, коли вони повертались з прогулянки, та завдав їм множинні ножові поранення. Про це повідомляє поліція області.

"Про подію, яка сталася сьогодні близько 11-ї години у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова, повідомила в поліцію місцева жителька. Наразі встановлено, що вчора ввечері 31-річна жінка викликала поліцію через домашнє насильство свого 39-річного чоловіка. Зі слів заявниці, той нібито вперше почав поводити себе агресивно", – йдеться у дописі.

Після того як патрульні прибули на виклик, вони склали відносно кривдника протокол за ч. 1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписали терміновий заборонний припис, яким зобов’язали чоловіка залишити житло на три доби та заборонили контактувати із сім’єю. У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі і пішов з дому.

Після цього біля під’їзду будинку, в якому родина винаймає квартиру, сьогодні чоловік несподівано напав на дружину і восьмирічну доньку, коли вони повертались з прогулянки. Після ударів ножем зловмисник побіг у під’їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув з балкона загального користування.

Тіло чоловіка було виявлено біля будинку.

Матір з дитиною госпіталізували. Попередньо у жінки діагностовано проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дівчинки – спини та шиї.

Відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство жінки і малолітньої дитини) та ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з позначкою "самогубство").

Тіло загиблого та речові докази, в тому числі два ножі, вилучені з місця події, поліцейські скерують на експертизу.

Триває досудове розслідування.

Раніше

У травні в Одесі затримали 24-річного харків’янина за підозрою у вбивстві підлітка. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити, погукали двох підлітків, які проходили повз. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку та штовханину. Один зі зловмисників побив юнака, але той застосував сльозогінний балончик, втік і зателефонував до однієї з приватних охоронних фірм з проханням допомоги.

У той самий час другий зловмисник "розбирався" з іншим школярем і під час сутички вдарив його ножем у груди, пошкодивши серце.

Читайте також:
Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: ТСК вимагатиме звільнення кервництва військкомату після трагедії Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: ТСК вимагатиме звільнення кервництва військкомату після трагедії
Сховала тіло у валізу і залила бетоном: У Кривому Розі мати жорстоко вбила свою доньку і оголосила про її зникнення Сховала тіло у валізу і залила бетоном: У Кривому Розі мати жорстоко вбила свою доньку і оголосила про її зникнення
В Україні студенти та поліція проходитимуть базову військову підготовку В Україні студенти та поліція проходитимуть базову військову підготовку
Поліція знайшла виконавців замаху на Садикова, їм оголошено підозри. Оновлено Поліція знайшла виконавців замаху на Садикова, їм оголошено підозри. Оновлено