USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху

Матір з дитиною госпіталізували
В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху
В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху
Джерело: Нацполіція

В Одесі чоловік напав на дружину і восьмирічну доньку, коли вони повертались з прогулянки, та завдав їм множинні ножові поранення. Про це повідомляє поліція області.

"Про подію, яка сталася сьогодні близько 11-ї години у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова, повідомила в поліцію місцева жителька. Наразі встановлено, що вчора ввечері 31-річна жінка викликала поліцію через домашнє насильство свого 39-річного чоловіка. Зі слів заявниці, той нібито вперше почав поводити себе агресивно", – йдеться у дописі.

Після того як патрульні прибули на виклик, вони склали відносно кривдника протокол за ч. 1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписали терміновий заборонний припис, яким зобов’язали чоловіка залишити житло на три доби та заборонили контактувати із сім’єю. У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі і пішов з дому.

Після цього біля під’їзду будинку, в якому родина винаймає квартиру, сьогодні чоловік несподівано напав на дружину і восьмирічну доньку, коли вони повертались з прогулянки. Після ударів ножем зловмисник побіг у під’їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув з балкона загального користування.

Тіло чоловіка було виявлено біля будинку.

Матір з дитиною госпіталізували. Попередньо у жінки діагностовано проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дівчинки – спини та шиї.

Відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство жінки і малолітньої дитини) та ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з позначкою "самогубство").

Тіло загиблого та речові докази, в тому числі два ножі, вилучені з місця події, поліцейські скерують на експертизу.

Триває досудове розслідування.

Раніше

У травні в Одесі затримали 24-річного харків’янина за підозрою у вбивстві підлітка. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити, погукали двох підлітків, які проходили повз. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку та штовханину. Один зі зловмисників побив юнака, але той застосував сльозогінний балончик, втік і зателефонував до однієї з приватних охоронних фірм з проханням допомоги.

У той самий час другий зловмисник "розбирався" з іншим школярем і під час сутички вдарив його ножем у груди, пошкодивши серце.

Читайте також:
У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень
Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня
Вирішив підзаробити: В Одесі затримали псевдопрацівника ДБР, який вимагав зі знайомого 60 тис. доларів Вирішив підзаробити: В Одесі затримали псевдопрацівника ДБР, який вимагав зі знайомого 60 тис. доларів
Смертельна ДТП на Львівщині: Попередньо водій вантажівки виїхав на зустрічну Смертельна ДТП на Львівщині: Попередньо водій вантажівки виїхав на зустрічну