USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90

22 січня в Україні розпочне роботу медіапроєкт Ukraine World News

Медіапроєкт має широку кореспондентську мережу в багатьох країнах світу
UWN
Джерело: UWN YouTube

22 січня в Україні розпочне роботу медіапроєкт Ukraine World News.

UWN – це поєднання digital-платформ та сучасного телебачення. Для кожної платформи наші редакції готують окремі формати контенту. Наприклад, інтерв’ю з героєм цієї війни можна побачити в ефірі та на YouTube, а у сторіс переглянути те, що не увійшло до ефірної версії. На сайті й телеграмі – почитати текстову версію інтерв’ю.

Щодня в ефірі UWN ток-шоу, які знаходять відповіді на важливі для кожного питання.

У нас вже є широка кореспондентська мережа у багатьох країнах світу, де працюють досвідчені власні спецкореспонденти. Постійні корпункти у Брюсселі й Варшаві, у Страсбурзі та Вашингтоні, у Лондоні та Нью-Йорку, у Відні та Оттаві, у Бухаресті й Тель-Авіві, Кишиневі та Празі. Ми щоденно працюємо над розширенням нашої міжнародної мережі, щоб глядачі максимально оперативно отримували інформацію з місця подій у будь-якій точці світу.

Ukraine World News підготував широкий вибір телефільмів, серіалів та науково-пізнавальних проєктів, які ще не виходили у прокат на українському телепросторі. Серед них унікальні стрічки зі стрімінгової платформи Netflix – їх прем’єра відбудеться вже найближчим часом.

Тут можна обрати фільми для кожного та на будь-який смак – від романтичної комедії про справжнє кохання до драми, де інколи відбувається й справжня трагедія; від фільму-фентезі та красивої казкової історії до гостросюжетного кримінального трилеру.

В ефірі працюватимуть як відомі українські телеведучі, так і з’являться нові обличчя.

Андрій Булгаров – ведучий аналітичних, історичних проєктів та інформаційних ток-шоу. За його плечима телеканали "Україна 24", "Еспресо" та "ICTV". На UWN працюватиме в ефірі головного ток-шоу та проєкту, що підбиває підсумки дня у зовсім новому форматі.

Богдан Бенюк – народний артист України, відомий актор театру і кіно, очільник Київського академічного драматичного театру на Подолі. На UWN він зустрічатиме глядачів щоп’ятниці в оригінальному спецпроєкті для всіх і кожного.

Валерій Жидков – відомий сценарист і телеведучий, один з авторів студії "Квартал 95". Він виступає зі своїми авторськими номерами і власними концертами в Україні та за кордоном, де збирає аншлаги. Для телеглядачів UWN Валерій зі своєю командою вже готує ексклюзивний стендап-проєкт.

Петро Мага – народний артист України, актор, телеведучий, поет і сценарист. Багато років працював співведучим у найрейтинговішому ток-шоу України "Свобода слова Савіка Шустера" та Шустер LIVE, а також вів авторські телепроєкти. В ефірі UWN він з’явиться з масштабним проєктом, який поєднає у собі інтерактивні технології, глибоку аналітику та цікаве спілкування.

Альбіна Підгірняк – ведуча з досвідом роботи на найбільших телеканалах України – "1+1" і "Суспільне". Зараз вона готується до великого ток-шоу на медіапроєкті UWN.

Наразі медіапроєкт веде переговори з Олександром Колодієм – відомим і досвідченим інтерв’юером, міжнародним аналітиком, керівником української медійної платформи "СИСТЕМА" про вибудову співпраці з командою "СИСТЕМИ" – досвідченими медійниками, редакторами та аналітиками, які багато років працюють в інформаційно-аналітичній сфері, про створення спільних проектів, у тому числі підсумкової програми та аналітичного ток-шоу.

Інна Мірошниченко працювала ведучою медіахолдингу "Live.Network". На UWN вона зі своєю командою вже готує власне соціальне ток-шоу, а також вестиме вечірнє й інформаційне.

Кирило Воронько колишний журналіст й телеведучий національного телеканалу "Інтер".

Дмитро Пустовіт працював на телеканалах "Прямий" і "Live.Network". У команді UWN вестиме авторський проєкт, інформаційне ток-шоу та підбиватиме підсумки тижня.

Надя Ліра – журналістка телеканалу "Україна 24" та ведуча на "Апостроф TV". На UWN вона знайомитиме глядачів із вечірніми новинами та оригінальними підсумками дня.

Генеральна продюсерка медіапроєкту Ольга Гіржева – відома українська телевізійниця, працювала редакторкою, шеф-продюсеркою і шеф-редакторкою понад 20 суспільно-політичних і соціальних ток-шоу, які виходили на найбільших телеканалах України, зокрема "Перший Національний", "Україна", NewsOne, "1+1", Інтер, "24 канал".

"Працювати у медіа саме зараз і створювати якісний телепродукт – ще більш відповідальне завдання, ніж у мирний час. Для всієї команди Ukraine World News і для себе особисто я поставила головну мету – кожен сюжет, публікація, відео, гість в ефірі – все, що створюється під брендом UWN, повинні щодня і щохвилини наближати нашу перемогу", – зазначила Гіржева.

Головний редактор медіапроєкту Сергій Харченко – 15 років працює в медіа та комунікаціях. Військовий аналітик. Співпрацював з Tribune Media Company, Foreign Affairs, BBC, StopFake. Шоуранер UNITED24 і продакшенів.

"Сьогодні всі живуть у новинах, навіть ті, хто не дивиться телевізор. Інформаційний потік живлять хайп, клікбейт та новини з майбутнього. Що ж відбувається насправді? UWN має ресурси та підтримку для того, щоб розібратися і повідомити достовірну та найцікавішу інформацію".

Директором медіапроєкту Ukraine World News є Тетяна Дємєнєва – медіаменеджер з багаторічним досвідом роботи на телебаченні та медіапродакшенах. Тетяна відкрила шлях у професію багатьом телевізійникам.

Директор супутникового телеканалу "ТАК ТВ ЦЕНТР+" (виходить на супутнику під назвою Ukraine World News) – Дмитро Скідан. Він має понад 20 років досвіду роботи на українському телевізійному ринку на різноманітних телеканалах, зокрема "Україна" та на студійному виробництві.

Єдиним акціонером медіапроєкту є український бізнесмен Віталій Кропачов: "Я вирішив створити медіа, яке б розповідало українцям та всьому світу про те, що відбувається в нашій країні. Саме зараз усі повинні мати доступ до достовірної інформації, бо від цього залежить майбутнє, а інколи й наше життя. Ukraine World News – про героїчних людей, про боротьбу з агресором, про відновлення економіки. Про те, чим кожен – українець чи громадянин будь-якої країни світу – може підтримати Україну вже сьогодні".

Ukraine World News вже має свій сайт https://uworld.news/

Телеграм-канал https://t.me/UWN_news

YouTube https://www.youtube.com/@ukraineworldnews/

Facebook https://www.facebook.com/uaworldnews/

Instagram https://www.instagram.com/uworld.news/

Tiktok https://www.tiktok.com/@ukraineworldnews

Читайте також:
В Україні запрацював е-кабінет постраждалого та контактний центр для військових і правоохоронців В Україні запрацював е-кабінет постраждалого та контактний центр для військових і правоохоронців
Ситуація на державних шахтах викликає дуже багато питань, - експерт Ситуація на державних шахтах викликає дуже багато питань, - експерт
Єврорада ухвалила перший в історії ЄС закон про боротьбу з насильством щодо жінок Єврорада ухвалила перший в історії ЄС закон про боротьбу з насильством щодо жінок
Перший півфінал Перший півфінал "Євробачення-2024": Онлайн-трансляція пісенного конкурсу