Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений

Лікар-ветеринар відмовився встати, щоб оглянути собаку, на що отримав шквал нецензурних слів у свою адресу
Джерело: скріншот

У мережу потрапило відео, яке стало вірусним, бо розлетілося по численних пабліках і здійняло хвилю обурення серед українців. Як пізніше виявилося, радник віцепрем’єрки Юлії Стефанішиної нецензурною лайкою образив ветерана війни на протезах, бо той відмовився встати, щоб оглянути його собаку.

На відео видно, як до кабінету ветлікарні заходить чоловік із собакою. Лікар в цей час сидить за столом на своєму робочому місці. Між ними починається діалог. Ймовірно, господар пса розповідає, з якими скаргами прийшов до лікарні. Медик просить чоловіка повернути пса до нього, однак той обурюється і починає нецензурну лайку з претензією: мовляв, чому лікар не встане із-за столу, щоб оглянути пса. Коли ж медик повернувся і показав, що він без ніг і на протезах, господар собаки агресивно викрикнув в його адресу нецензурні слова і вийшов з кабінету.

"Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя", – прокоментував відео лікар – колишній військовослужбовець.

Згодом той самий власник вибачився перед ветераном. І пояснив свою поведінку так: "Прошу вибачення, бо реально не бачив, що у вас були складнощі". Також сказав, що ситуацію на відео нібито показали неправдиво. Ветеринар Олексій Притула вибачення не прийняв. А одеська поліція склала на власника собаки адмінпротокол.

Кривдник виявився радником віцепрем’єрки Юлії Стефанішиної

Його звати Вадим Шевеленко. В офісі посадовиці повідомили, що чоловік у них уже не працює.

"Офіс віцепрем'єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб", – зазначили там.

Нагадаємо, 20 червня, у Дніпрі стався інцидент із колишнім військовим підрозділу Kraken Дмитром Павловим із позивним "Син". Чоловіки у балаклавах напали на перехожого із дитиною. Це відео зразу поширилось мережею. За даними ЗМІ, це зробила охорона нардепа Миколи Тищенка, яка супроводжувала його "в рейді по ботофермах". Згодом Печерський районний суд Києва обрав народному депутату Миколі Тищенку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Читайте також:
Українцям виплатять гроші до Дня Незалежності. Хто і на яку допомогу може претендувати?
Поважати і співчувати, а не жаліти. Як спілкуватися з людьми без кінцівки або з протезом
Заява начштабу "Азова" Кротевича проти Содоля: ДБР перевірить дії генерала
Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт