Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Вчиняв розпусні дій стосовно 14-річного хлопця: У Києві судитимуть працівника університетського гуртожитку

З посади у гуртожитку його звільнили майже одразу виявлення таких подій
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

У Києві судитимуть 66-річного працівника університетського гуртожитку, який вчиняв розпусні дії стосовно 14-річного хлопця.

У столичній прокуратурі розповіли, що подія мала місце, коли більшість студентів через початок війни залишили гуртожиток, а залишитись дозволили лише тимчасово переміщеним особам. Тоді чоловік, працюючи на посаді заступника завідувача гуртожитку одного зі столичних університетів, запросив до своєї кімнати хлопця, якому на той момент було 14 років та запропонував йому зробити масаж.

"А потім вчинив щодо нього розпусні дії. Чоловік торкався статевих органів неповнолітнього, усвідомлюючи протиправність таких дій. Вчинені розпусні дії стали для підлітка психотравмуючими, супроводжувались негативними переживаннями сорому, безпорадності та позначились на його звичайній поведінці, емоційному стані. Тож хлопець розповів цю ситуацію близьким", – кажуть у відомстві.

Наразі працівнику гуртожитку повідомлено про підозру, тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі. З посади у гуртожитку його звільнили майже одразу після вказаних подій.

А в Івано-Франківській області судитимуть 34-річного чоловіка, який зґвалтував, а потім вбив 9-річну племінницю. Як стало відомо, трагедія сталася ще у червні цього року у селищі Кути.

Читайте також:
Либідь отримає шанс на відновлення: Оголошено тендер на розчищення русла річки
67-річна українська шахістка стала 12-разовою чемпіонкою світу
Закликав силою скинути законну владу в Україні: У Києві затримали TikTok-блогера
З 14 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон