Втрати росіян: 6 7 2 8 5 0 (+1450)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.45
EUR
НБУ
44.96
Готівка
45.60

Окупанти атакували Миколаїв ракетами С-300: Є загибла і понад десяток поранених

Також пошкоджені житлові будинки та торговельні комплекси
Наслідки атаки
Джерело: ДСНС України

Вночі росіяни вдарили по Миколаєву. Попередньо атака була ракетами С-300, унаслідок якої 16 людей поранені й одна жінка загинула, передає очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Травми різного ступеня важкості отримали 16 людей, трьом з яких надали допомогу амбулаторно", – йдеться у повідомленні.

У ДСНС додають, що в одному з жилих районів міста пошкоджено інфраструктурний об'єкт, приватні житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі на площах 30 та 400 кв. м, які вже ліквідували вогнеборці.

Окрім цього, в іншому районі горіли ресторанний комплекс й торгівельні павільйони. Пожежу локалізували на площі 1400 кв. м. Втім, ще триває ліквідація.

Росія не припиняє свого терору по території України. Нагадаємо, у ніч на 4 вересня російські окупанти завдали чергового удару по українських містах. Влучання по цивільній інфраструктурі тоді фіксували у Львові та Кривому Розі. Внаслідок атаки були загиблі та десятки поранених. 

Читайте також:
Понад шість мільйонів українців з часу великої війни знайшли прихисток у Європі та поза нею
Бажання професійного розвитку, відсутність задовільної зарплати і зростання вартості життя, – українці називають основні причини виїзду за кордон
Російські війська просунулися неподалік Куп'янська, Торецька і Покровська
Цьогоріч ЗСУ знищили більше ніж 10 тисяч артсистем ворога, – Міноборони