Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Вчилися ліквідовувати наслідки ракетних ударів по хімічно-небезпечних об'єктах та багатоповерхівках: В Україні провели масштабні навчання

Навчання проходили у шести областях
Джерело: ДСНС України

В Україні завершилися масштабні тактико-спеціальні відпрацювання системи цивільного захисту. Відпрацювання Єдиної державної системи цивільного захисту пройшли з 16 вересня по 10 жовтня у Вінницькій, Волинській, Хмельницькій, Запорізькій, Житомирській та Черкаській областях. Силові служби вчилися ліквідовувати наслідки ракетних ударів по хімічно-небезпечних об'єктах та багатоповерхівках. Про це повідомляє МВС України.

Участь у навчаннях взяли співробітники ДСНС України, Національної поліції, Національної гвардії, а також представники обласних, районних військових адміністрацій, комісії з питань ТЕБ та НС з 18 областей та міста Києва. В середньому від 2 до 4 тисяч осіб у кожному регіоні.

Тренування проходили у Вінницькій, Волинській, Запорізькій, Житомирській та Черкаській областях. Головна ціль – додаткове відпрацювання дій щодо ліквідації наслідків ураження ворожими ракетами хімічно-небезпечних об'єктів та багатоповерхівок. У Хмельницькій області відпрацьовано дії з ліквідації наслідків ворожих ударів по енергетичних об'єктах та як наслідок виникнення радіаційної загрози.

Нагадаємо, нещодавно в "Енергоатомі" повідомили, що РФ готується до ударів по українській ядерній інфраструктурі. В ніч з 6-го на 7 жовтня два російських БпЛА були зафіксовані поруч з промисловим майданчиком Південноукраїнської АЕС.

Читайте також:
Понад 1700 дітей в Україні числяться в Реєстрі осіб, зниклих безвісти за особливих обставин
Палили колії та об’єкти ЗСУ на замовлення РФ: Затримано п’ятьох підозрюваних
10 тис. доларів за роботу з бронюванням від призову: У Києві кандидата наук спіймали на хабарі
Ухилення від мобілізації на Рівненщині коштувало майже 17 тис. доларів: Правоохоронці викрили чергову схему