Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Смертельна ДТП на Львівщині: Попередньо, водій вантажівки виїхав на зустрічну

Троє людей загинуло, а серед 34-х травмованих є діти
На місці аварії
Джерело: Нацполіція

Правоохоронці встановили попередню причину масштабної ДТП у Чишках Львівської області, внаслідок якої загинуло троє людей та ще 34 травмовано. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Правоохоронці розповіли, що водій вантажівки Renault виїхав на смуху зустрічного руху й зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, потім - з легковим автомобілем Skoda та пасажирським автобусом Plaxton Elite.

За кермом вантажівки був 25-річний мешканець Харківської області. А мікроавтобусом керував 66-річний мешканець Львівського району, легковиком – мешканець Дрогобицького району віком 19 років, автобусом – 35-річний житель Хмельницького.

"Наразі від отриманих травм загинув водій вантажівки, його пасажир - 28-річний мешканець Харкова та другий водій автобуса віком 49 років. Тілесні ушкодження отримали 34 особи - мешканці Одеської та Харківської областей, з них - четверо дітей віком 5, 7, 13 та 16 років, а також четверо іноземців", - зазначили поліцейські.

Нині в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

Що відомо про аварію?

ДТП сталася вранці 11 жовтня на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Чишки. 

До міських лікарень Львова госпіталізували 32 постраждалих унаслідок ранкової аварії. Серед поранених – мешканці Одеси, Хмельницького, Вінниччини, Харківщини, Миколаївщини, Львівщини, а також громадяни зі Швейцарії.

У липні на автодорозі "Мукачево-Івано-Франківськ-Львів" в межах села Давидів, Львівського району, також сталася масштабна ДТП. Тоді внаслідок аварії четверо людей загинули, ще семеро були травмовані.

Читайте також:
В російському полоні загинула українська журналістка Вікторія Рощина
Виховательці зі Львівщини, яка била дітей і називала "скотинякою", оголосили підозру
У навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині вихователька била дітей і називала "скотинякою"
Сумна статистика: Кількість ДТП з постраждалими у 2024 році зросла на 11 відсотків, – Опендатабот