Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

В Іспанії зловмисник у масці напав на 11-річного хлопчика під час гри у футбол і вбив його

У місті, де сталася трагедія, планують оголосити триденну жалобу
На місці події працює поліція
Джерело: скріншот

18 серпня вранці в іспанському місті Мосехон в Толедо озброєний чоловік вбив 11-річного хлопчика, вдаривши його гострим предметом на футбольному полі. Про це повідомляє El Pais.

Видання з посиланням на джерела в урядовому представництві в Кастилії-Ла-Манчі пише, що хлопчик грав з іншими дітьми на місцевому футбольному полі, коли на нього напав невідомий чоловік у масці і завдав кілька ударів ножем. А після нападу злочинець втік з місця події.

Цивільна гвардія відразу організувала пошуки підозрюваного, залучивши десятки патрулів за участю підрозділу судової поліції збройного інституту та інформаційної групи командування Толедо. Також для пошуків застосували гелікоптер Цивільної гвардії.

Мотив та причину нападу наразі не встановили. А суддя, який веде цю справу, постановив зберігати таємницю слідства.

"Шоковані цією подією. І перш за все хочемо висловити нашу підтримку родині та друзям маленького хлопчика", – додала мер Мосехона Кончу Седільйо.

Також посадовиця закликала до хвилини мовчання о 19:30 за місцевим часом біля дверей мерії. І у зв'язку з вбивством дитини, місцева влада планує оголосити триденну жалобу.

Раніше ми повідомляли, що в Празі (Чехія) затримали підозрюваного у вбивстві 9-річної українки Валерії в Німеччині. Ним виявився 36-річний громадянин Молдови. До того дівчинку шукали декілька днів, а згодом тіло дитини знайшли в лісі неподалік міста Дебельн у Саксонії.

Читайте також:
В Україні створили мобільний застосунок для школярів "Рятівничок"
Україна стала останньою у світі за народжуваністю і першою за смертністю, – дані звіту ЦРУ
Іспанія відправить в Україну повну батарею ЗРК Hawk
Росіяни демонстративно розстріляли військовополоненого українця