Втрати росіян: 6 5 7 9 4 0 (+1230)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00

У Польщі в ДТП потрапив автобус з футболістами, є загиблі й поранені

В автобусі на момент аварії були футболісти у віці від 16 до 18 років та їхній тренер
На місці аварії
Джерело: RMF24

У польському селі Лехув Кельцеського повіту напередодні в аварію потрапив мікроавтобус з юнацькою футбольною командою. У результаті ДТП загинули двоє людей, ще щонайменше 18 зазнали поранень, повідомляє RMF FM.

За попередніми даними, 65-річний водій мікроавтобуса з невідомих причин виїхав зі своєї смуги, врізався в дерево, після чого транспортний засіб перекинувся на правий бік.

В автобусі на момент аварії були футболісти у віці від 16 до 18 років та їхній тренер.

"Унаслідок ДТП, 65-річний водій автобуса загинув на місці. Також щонайменше 18 людей отримали поранення, 14 з них доставили до лікарень у Кельце, в Опатові та Сташуві. А 43-річний тренер футболістів помер у лікарні через кілька годин", - йдеться у повідомленні.

Деякі пасажири автобуса припустили, що водій втратив свідомість і в'їхав прямо в дерево. Футболісти кажуть, якби не тренер, який схопив кермо і повернув його, вони б врізалися в дерево по центру. А жертв могло бути набагато більше.

Нагадаємо, в липні мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП в Польщі. Відомо, що мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою дорожньої ремонтної служби. Тоді внаслідок аварії постраждали дев'ятеро українців.

Читайте також:
Сумна статистика: Кількість ДТП з постраждалими у 2024 році зросла на 11 відсотків, – Опендатабот
Київ переплатив 160 млн гривень за доставку вагонів з Польщі
В Україні вперше застрахували польські інвестиції
ЗСУ мають отримати дозвіл на далекобійні удари, – глава МЗС Польщі