Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Сьогодні відбудеться презентація Apple: Де і коли дивитися

Презентація запланована о 18:00 за британським часом та о 20:00 за Києвом
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Компанія Apple уже сьогодні представить своїм шанувальникам новинки року. Про час презентації повідомляє британське видання Shields Gazette.

Apple проведе свій захід у понеділок, 9 вересня. Він запланований на початок 18:00 за британським часом (20:00 за Києвом), тому ідеально підходить для кінця робочого дня.

Презентацію можна подивитися, перейшовши на вебсайт компанії Apple. Якщо у вас є Apple TV, ви також можете дивитися його там.

А для тих, хто воліє використовувати YouTube, презентацію можна переглянути на офіційному каналі Apple. Трансляцію заплановано о 20:00 сьогодні.

iPhone 16

На презентації Apple представить нову лінійку смартфонів, iPhone 16. За чутками, головною зміною iPhone 16 і 16 Plus стане перехід на вертикально вирівняну систему камер на задній панелі. iPhone 16 Pro і 16 Pro Max можуть отримати великі екрани, але, ймовірно, збережуть звичне для Apple компонування із трьох камер.

Крім цього смартфони будуть представлені у новому бронзовому кольорі. Усі чотири моделі отримають Action Button, яка раніше була ексклюзивною лише для лінійки Pro. За чутками, iPhone також отримають нову кнопку, призначену для зйомки відео та фото, але поки що незрозуміло, чи буде вона у всіх моделей або також тільки у Pro.

Теги: Apple
Читайте також:
В Apple Music з’явилася функція перенесення плейлистів до YouTube Music
Презентація iPhone 16 від Apple відбудеться у вересні
Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18
Apple інтегрує ChatGPT в iPhone