Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Презентація iPhone 16 від Apple відбудеться у вересні

Захід проведуть під гаслом It's Glowtime або "Час сяяти"
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Презентація новинок від Apple традиційно відбудеться у вересні. Цього року вона запланована 9 вересня на 20:00 за київським часом. Про це повідомляє Theverge.

Видання пише, що на презентації Apple представить нову лінійку смартфонів, iPhone 16.

"За чутками, головною зміною iPhone 16 і 16 Plus стане перехід на вертикально вирівняну систему камер на задній панелі. iPhone 16 Pro і 16 Pro Max можуть отримати великі екрани, але, ймовірно, збережуть звичне для Apple компонування із трьох камер", – йдеться у публікації.

Крім цього смартфони будуть представлені у новому бронзовому кольорі.

"Усі чотири моделі отримають Action Button, яка раніше була ексклюзивною лише для лінійки Pro. За чутками, iPhone також отримають нову кнопку, призначену для зйомки відео та фото, але поки що незрозуміло, чи буде вона у всіх моделей або також тільки у Pro", – зазначає Theverge.

За інформацією вебсайту MacRumors, який спеціалізується на новинах, чутках та інформації, пов'язаних із продукцією Apple, представлений у вересні 2024 року iPhone 16 принесе помітні зміни до лінійки iPhone. Очікується, що Apple збільшить розмір iPhone 16 Pro до 6,3 дюйма, а iPhone 16 Pro Max – до 6,9 дюйма, що стане першим збільшенням розміру за кілька років.

Зміни розміру торкнуться лише моделей iPhone 16 Pro, стандартні моделі iPhone 16 залишаться тим самим розміром, що й iPhone 15. Хоча моделі iPhone 16 не стануть більше, вони отримають деякі незначні зміни в дизайні завдяки додатковим кнопкам, але як стандартні моделі iPhone 16, так і моделі Pro будуть виглядати як iPhone 15 і 15 Pro.

Нагадаємо, у червні цьогоріч на WWDC 2024 віцепрезидент Apple Крейг Федерігі анонсував велике оновлення програмного забезпечення для iPhone – iOS 18, а також показав набір функцій на основі штучного інтелекту для девайсів компанії.

Читайте також:
Сьогодні відбудеться презентація Apple: Де і коли дивитися
В Apple Music з’явилася функція перенесення плейлистів до YouTube Music
Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18
Apple інтегрує ChatGPT в iPhone