Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Щодня на "TAK TV" – фільми на будь-який смак, документальні проєкти та інформаційні проєкти на актуальні теми

Джерело: TAK TV

Телеканал "TAK TV", що є частиною Медіапроєкту Ukraine World News 1 травня о 16:00 виходить на супутник.

"TAK TV" пропонує до перегляду художні, документальні фільми та рейтингові серіали як українського виробництва, так і відомих студій та корпорацій. Деякі з них українська аудиторія побачить вперше.

Дивитися "TAK TV" можна на супутнику Астра 4А

Супутник – ASTRA-4A, формат SD

Орбітальна позиція: 4.8˚ східної довготи

Частота прийому: 11 747 МГц.

Поляризація: вертикальна (V)

Швидкість передачі: 30 0000 Мс/с

Корекція: FEC 3/4,

Параметри: DVB-S2, 8PSK, MPEG-4

Глядачі "TAK TV" отримають доступ до всього масиву необхідної інформації, а саме інформаційного мовлення, токшоу, аналітичних та розважальних програм, яких буде вдосталь на "TAK TV".

Щодня з 15:00 до 21:00 в прямому ефірі:

TAK TV

TAK TV

 

"КОД ІНФОРМАЦІЇ" – двогодинне денне шоу. Формат дозволяє оперативно видавати в ефір актуальну інформацію та одночасно доповнювати її аналітичними прогнозами й експертними оцінками.

.

TAK TV

TAK TV

 

WEEKEND – двогодинне денне шоу вихідного дня. Підсумки тижня у легкій розважальній подачі..

.

.

TAK TV

TAK TV

"ОПОРНИЙ ПУНКТ" – аналітичний щотижневий проєкт щодо ситуації на фронті.

.

.

.

TAK TV

TAK TV

ТОКШОУ "РАЗОМ ІЗ ПЕТРОМ МАГОЮ" – головне шоу телеканалу, виходить у п’ятницю о 19:00.

.

.

.

TAK TV

TAK TV

ТОКШОУ "90 ХВИЛИН З БУЛГАРОВИМ" – ведучий Андрій Булгаров щосереди підбиває підсумки дня із VIP-гостями о 19:00.

.

.

.

TAK TV

TAK TV

ТОКШОУ "ПЕРЕХРЕСТЯ З ХРИСТЕЮ РАВЛЮК" – суспільно-соціальне токшоу щочетверга о 19:00.

.

.

.

Тренди дня – щоденний інформаційно-аналітичний проєкт, який виходить на телеканалі о 18:00. Він систематизує та обробляє актуальні інформаційні потоки в мережах. Ведучі допомагають глядачеві розібратися, що варте уваги, а що є черговою бульбашкою для привернення уваги або маніпуляцій.

А також багато інших проєктів, де глядачі дізнаються найголовніші новини та почують аналітику подій.

Окрім прямих ефірів в ефірі "TAK TV":

Щодня о 15:00 

Imdb.com

Науково-популярні стрічки від німецького режисера-документаліста Аттіла Тенкі, які проведуть вас у захоплюючу унікальну подорож від бурхливих вод океану до райських куточків нашої планети, від карибського узбережжя до амазонських лісів, від пустель на півдні до засніжених гір та вулканів, від глибин до найвищих вершин, покажуть надприродні явища, кліматичні зміни, магічні місця. Дива, створені стараннями  і уявою людей, природою нашої планети. Без сценарію. Тільки документальні факти власного спостереження – ексклюзивні і вражаючі. Таку природу та її мешканців ви ніколи ще не бачили. Давайте дивуватися красі природи разом!

У вечірньому ефірі ви можете обрати фільм чи серіал на будь-який смак: від романтичної комедії про справжнє кохання до драматичного сюжету, де відбувається справжня трагедія, від фільму-фентезі дуже красивої казкової історії до гостросюжетного кримінального трилеру.

О 21:00 серіали

Imdb.com

"Любов і помста" італійський телесеріал 2011 року, що поєднує жанри мелодрами та детективу. Знову все пов'язано і від цього нікуди не дінешся – кожен крок, дія, вчинок мають свої наслідки. Минуле не зміниш і не повернеш, змінивши ім’я і зовнішність. Хто ти? Що зробив? Це помста минулого чи жарт долі?

.

.

.

.

.

.

Imdb.com

"Справа Дойлів" Канадський комедійно-драматичний телесеріал, який розповідає про пригоди приватного  детектива. Він блискуче може вирішити найскладнішу справу, яку йому доручають,  використовуючи всі методи, навіть нетрадиційні, щоб надати всі відповіді тому, хто звернувся в агенство.

.

.

.

.

о 22:00 Художні фільми

Imdb.com

"1+1: Нова історія" 2019 року - він – найбагатіша людина, але самотній; він молодий, але у нього проблеми з фінансами і владою – так двоє абсолютно різних чоловіків стають спорідненими душами

.

.

.

.

.

.

Imdb.com

"Гра Моллі" 2017 року- біографічна драма заснована на реальних подіях. Якщо травма в дитинстві не дає стати Олімпійської чемпіонкою, тоді в гру вступає тендітна жінка - Моллі – "принцеса покеру".

s:/

.

.

.

.

.

Imdb.com

"Зелена книга" 2018 року- біографічна драма між правдою і вигадкою, між півднем і північчю; як розвіяти стереотипи? Як зняти "ярлики", щоб відстояти право людини бути собою?

.

.

.

.

Imdb.com

"2067: Петля часу" Австралійський науково-фантастичний фільм 2020 року. Простий роботяга навіть не підозрює, що попереду на нього чекає подорож в майбутнє на чотириста років вперед з метою дізнатися, як можна врятувати людство?

.

.

.

.

.

.

Imdb.com

"Арахісовий сокіл" Пригодницька драма, 2019 Чи багато потрібно людині для щастя? Зак (Зак Готтзаген) понад усе мріє стати професійним борцем та виходити в ринг. Йому 22 роки та в нього немає ані родичів, ані житла. Через синдром Дауна йому доводиться жити у будинку для літніх людей. Аби втілити свою мрію в життя Зак наважується на втечу.

Та безліч інших.

О 23:30 Документальні проєкти

Документальні драми "Справжній детектив". У кожного детектива є справа, яка штовхає його на межу. Справа, яка захоплює і не відпускає. Справа, яка настільки серйозна та особиста, що завдає болю.  Кожна серія - це окрема розповідь про реальну історію.

Документальний проєкт "Гра долі" - Елегантна, вишукана розповідь про маловідомі факти з життя відомих людей в українській культурі, мистецтві, науці. Історії кохання. Історії сходження на олімп слави, або несподівані повороти долі.

Цільова аудиторія каналу достатньо широка, оскільки різножанрові яскраві фільми, серіали, документальні драми, проекти,  які представлені до перегляду на каналі, цікавлять, дивують і інтригують. Їх можна дивитись як у сімейному колі, так і в компанії друзів, адже вони дають чимало тем для  веселої бесіди, обговорення, роздуму і дискусій.

Читайте також:
Як допомогти підліткам уникнути небезпечної поведінки?: Поради психолога
У 2025 році для деяких абонентів може знову здорожчати Інтернет
Масштабні рейди ТЦК останніх днів - піар-хід, - політтехнолог
Майже 300 млн доларів надійшло до держбюджету України від Канади