Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90

Резніков: Якби я на початку війни діяв за протоколом, то потрапив би у полон разом з половиною МОУ

Міністр розповів, що працівники Міноборони "розпорошилися" по різних будівлях
Міністр оборони України Олексій Резніков
Джерело: відкриті джерела

Якби на початку війни міністр оборони України Олексій Резніков діяв за визначеним протоколом безпеки, то, скоріше за все, потрапив би у полон. Про це повідомляє "Українська правда".

Деталі

Глава Міноборони розповів, що один із захищених командних пунктів МОУ знаходився у Гостомелі. І саме туди він мав би їхати разом зі своїми підлеглими після початку повномасштабного вторгнення РФ.

"ЗКП, який був закріплений за моїм персоналом, знаходився, будете сміятися, в Гостомелі, в захищеному місці, яке першим же потрапило в засідку. Теоретично якби ми туди перемістилися хоча б за день-два, то в мене половина міністерства була б там. Майже в полоні. Тому ми просто розпорошилися по різних будівлях, які належать Міністерству оборони. Слава Богу, їх вистачає в Києві. Фінансистів я взагалі скомандував вивезти за межі Києва, щоб вони були в більш-менш безпечному місці і могли працювати", – розповів Резніков.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський пережив понад 12 російських замахів на своє життя. А російського кілера, що планував вбивства Резнікова та Буданова, засуджено до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:
Пережив ампутацію на "Азовсталі" і потрапив у полон до окупантів: Важкий фронтовий шлях офіцера Нацгвардії
Петиція про позбавлення російських полонених права на телефонний зв'язок набрала необхідну кількість голосів
Росіяни стратили понад 50 військовополонених українців, – прокуратура
Окупанти розстріляли українських полонених у Кринках, – Офіс генпрокурора