Втрати росіян: 6 3 9 4 8 0 (+1340)
USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60

У столичній квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковане тіло людини, яке могло пролежати там п'ять років

Деталі смерті встановлять після судово-медичної експертизи

Фото ілюстративне

Джерело: відкриті джерела

У Солом’янському районі міста Києва у квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковане тіло чоловіка, яке могло пролежати там кілька років. Про це розповіли в столичній поліції, пише Obozrevatel.

"У вівторок, 17 травня, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Відрадному, виявили скелетовані останки людини. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу", – розповіли в поліції.

Наразі обставини смерті громадянина встановлять експерти.

Новини за темою: Катували мешканців Миколаївщини: Прокуратура повідомила про підозру трьом окупантам із "ДНР"

Мешканці будинку, в якому знайшли тіло, почали обговорювати ситуацію в чаті та припустили, що тіло нібито пролежало у квартирі цілих п'ять років. Дехто з киян здивувався, чому ніхто не звернув увагу на запах та зникнення сусіда.

відкриті джерела

Раніше

В цьому місяці поліцейські Чернігівщини встановили й затримали трьох фігурантів, яких підозрюють у вбивстві родини киян: 30-річного чоловіка, 28-річної жінки та їхнього 4-річного сина.

Правоохоронці розповіли, що подружжя разом із дитиною поїхало на Чернігівщину для покупки автомобіля, після чого зв’язок з ними обірвався.

Читайте також:
Вбивство на АЗС у Києві: Підозрюваному обрано запобіжний захід
Київ посів друге місце у світі за забрудненістю повітря
Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування
У Києві на АЗС застрелили чоловіка