Втрати росіян: 6 5 7 9 4 0 (+1230)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00

Ізраїль вдарив по центру Бейрута, там є загиблі

Єрусалим заявив, що завдав точного авіаудару по Бейруту
Бейрут, Ліван
Джерело: відкриті джерела

Вранці 3 жовтня Ізраїль завдав авіаудару по центральній частині Бейрута. За попередніми даними, там загинуло шестеро людей. Про це передає Reuters.

Джерела в органах безпеки заявили, що Ізраїль влучив у будівлю в центрі Бейрута Бачура неподалік від парламенту та уряду. У Лівані повідомили, що щонайменше шестеро людей загинули і семеро отримали поранення. Крім цього, також три ракети влучили в південне передмістя Дахія. Було чутно гучні вибухи.

Нагадаємо, 2 жовтня ЦАХАЛ завдав ракетних ударів по об'єктах "Хезболли" в Бейруті. А 1 жовтня ввечері, згідно з різними даними, Іран планував запустити близько 240–250 ракет по Ізраїлю

Перед цим в ніч на 1 жовтня Армія оборони Ізраїлю розпочала наземну військову операцію на півдні Лівану. Операція під назвою "Північні стріли" спрямована проти сил "Хезболли". ЦАХАЛ заявив, що військові розпочали "обмежені, локалізовані та цілеспрямовані рейди" проти терористичних цілей "Хезболли" в прикордонній зоні на півдні Лівану.

Читайте також:
Чи справді росіяни планують модернізувати свої безпілотники та замінити ними "Орлани"?
Відхід ЗСУ з Вугледара після понад двох років його захисту: Перші подробиці
Україна застосовує найновіші танки у Курській області, – Forbes
Російські війська вдосконалили свою тактику і захоплюють території на сході України з небаченою швидкістю, – The Washington Post