USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Алла Метлашевська
Ведуча авторської програми «Зірки розкажуть» на Ukraine World News

У мене була дитяча мрія стати дизайнером, але життя правильно внесло свої корективи! Незабутні студентські роки в НПУ ім. Михайла Драгоманова, факультет української філології. Видавнича справа та журналістика!

Спочатку праця у видавництві, й нарешті -телебачення!

"Не все так складно, як здається на перший погляд", - сказала я собі й вирішила, що я маю працювати саме на телебаченні. Вже понад 10 років працюю в цій сфері! Багато хто знає мене як гостьового редактора. 2018 рік розкрив мене як телеведучу! Було нелегко, але мені це вдалось, і я кайфую й по сьогоднішній день, зустрічаючи своїх гостей, з якими цікаво вести діалог на різні теми.

Мої проекти розважального жанру. До повномасштабного вторгнення росії вести розважальні передачі було легко. Нині набагато складніше, тому що мої гості, відомі медійні люди, кожен по-своєму проходить цей складний час, і не завжди розповіді бувають веселими. Але маючи досвід прямих ефірів, все ж вдається доторкнутися до душі кожного свого відомого гостя, що розповідає про своє життя у нелегкий для всіх нас час. Маю багато знайомих військовослужбовців, серед яких є й колишні колеги. Спілкуємося й чекаємо зустрічі. Віримо в Перемогу!

Маю сім'ю. У мене є неймовірна донечка, яка гарно малює. Хоче бути дизайнером, як і я в дитинстві! Щиро вдячна Богу і долі за те, що допомогли мені стати тим, ким я зараз є. Дякую нашим славним ЗСУ, що маю можливість жити й працювати у цей надскладний для України час!

 

Всі матеріали ведучого
Головні новини