USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Я малюю Україну – мирну та вільну!: Перший приватний музей українського сучасного мистецтва назвав імена переможців онлайн-конкурсу дитячого малюнка

Переможців обирали з-понад тисячі учасників
конкурс малюнків
Джерело: TAK TV

Перший приватний музей українського сучасного мистецтва, який був організатором онлайн-конкурсу дитячого малюнка "Я малюю Україну – мирну та вільну!", назвав імена переможців. 

Організатори зізнаються: було нелегко, адже переможців обирали з-понад тисячі учасників.

"Нелегко довелося журі, адже перед нами стояло таке відповідальне завдання – виявити переможців. Добре, що окрім перших трьох місць є ще і приз симпатій глядачів, і заохочувальні призи. Словом, призерів багато і ми цьому раді! Хочеться думати, що наш проєкт порадував як дітлахів, так і тих, хто надихав їх підтримкою та порадами", – кажуть в музеї.

Й додають, що кожна робота, яку вони отримали, – це дивовижний малюнок зі своїм баченням, мріями та фантазіями.

"Нам було дуже цікаво їх розглядати, радіти безпосередності погляду, щирості дитячого віку та вмінню передати важливі посилання світу – бажання миру країні, вільному та щасливому життю на рідній землі!" – говорять організатори.

Тепер малюнки переможців конкурсу будуть експоновані в залах Музею та виставлені на музейній сторінці.

Переможці конкурсу

За версією журі, перше місце отримала Олександра Горбатюк (10 років) з м. Звенигородка (Черкаська обл.) та її робота "Я малюю мрію – мирну Україну".

Друге місце дісталося Софії Чапко (12 років) з м. Ковель, яка намалювала картину "Маленькі творці великої мрії".

Третє місце – в Ангеліни Шевчук (12 років) з м. Старокостянтинів. Дівчина створила картину під назвою "Квітуча Україна".

На цьому переможці не закінчуються – приз глядацьких симпатій отримала Вікторія Гуменюк (13 років) з Кривого Рогу та її малюнок "Щаслива вільна Україна".

А подарунки від Київського ювелірного заводу отримали:

  • Мар’яна Орел (13 років), м. Покров, Дніпропетровська область. Робота – "Засяє сонце в милій Україні і буде мир в моїй країні!"
  • Анастасія Мокра (13 років), м. Кременчук, Полтавська область. Робота – "Рідне подвір'я"
  • Олександра Коншина (10 років), м. Конотоп, Сумська область. Робота – "Як закурличуть журавлі, настане мир і радість на оновленій землі"
  • Дар’я Романюк (13 років), м. Тульчин, Вінницька область. Робота – "Україна, майбутнє"
  • Софія Діденко (13 років) м. Полтава. Робота – "Живімо".

Ми ж принагідно нагадаємо, що цей конкурс – унікальна можливість для дітей продемонструвати своє бачення України через мистецтво, висловити свої мрії та сподівання. Організатором конкурсу є Перший приватний музей українського сучасного мистецтва за підтримки Благодійного фонду Сергія Цюпка.

Читайте також:
Я малюю Україну: 10 травня Перший приватний музей українського сучасного мистецтва оголосить переможців онлайн-конкурсу дитячого малюнка Я малюю Україну: 10 травня Перший приватний музей українського сучасного мистецтва оголосить переможців онлайн-конкурсу дитячого малюнка