USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Війська РФ вдарили КАБами по Запоріжжю: Понад десяток людей поранені, серед яких дитина

Окупанти поцілили по об’єктах цивільної інфраструктури
удар по Запоріжжю_7
Атака на Запоріжжя
Джерело: Нацполіція

Російські війська атакували кількома керованими авіабомбами Запоріжжя ввечері 22 вересня. Унаслідок удару дістали поранення понад десяток цивільних, інформують глава Запорізької ОВА Іван Федоров та пресслужба Національної поліції.

Правоохоронці уточнюють, що масований обстріл міста стався між 22-ю та 23 годинами. Окупанти завдали сім ударів КАБами та поцілили по об’єктах цивільної інфраструктури.

"Унаслідок атаки поранені 16 людей, серед яких 15-річний підліток. Четверо з них госпіталізовані. У лікарні в стані середньої тяжкості знаходяться чотири жінки. Інші постраждалі лікуються вдома", – йдеться в повідомленні. 

Наразі відомо про пошкодження 13 житлових будинків, двох навчальних закладів та п'яти транспортних засобів.

Федоров додає, що на двох локаціях розгорнули палатки, куди мешканці звертаються за підтримкою.

Також поруч із місцем ураження цілодобово працює Пункт незламності.

Нині на місці ворожого обстрілу працюють рятувальники, поліцейські, комунальники, медики і соціальні працівники. Оперативні служби ліквідують наслідки удару і допомагають постраждалим.

Як відомо, наприкінці серпня загарбники завдали удару по Кушугумській громаді в Запорізькій області. Тоді снаряд упав біля торговельного кіоску, унаслідок чого поранення дістали четверо дітей – 11, 14, 15 і 17 років та дівчина 18 років.

Читайте також:
ЗСУ могли уразити на аеродромі ЗСУ могли уразити на аеродромі "Борисоглєбськ" рідкісні авіаційні боєприпаси
За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні
Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця
Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід Фейкова інвалідність для військовозобов'язаних в Харкові коштувала 29 тис. доларів: Першій підозрюваній обрали запобіжний захід