USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

У Німеччині третій день шукають 9-річну дівчинку з України

Дівчинка пішла до школи, однак так там і не з'явилася
Зникла дівчинка Валерія

Зникла дівчинка Валерія

Джерело: відкриті джерела

У німецькому місті Дебельн третій день шукають дівчинку Валерію, яка зникла вранці 3 червня дорогою до школи. Про це пише німецьке видання Bild.

Відомо, що Валерію батьки бачили близько 6:50 ранку, коли вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус до школи. Проте в школі дівчинка так і не з’явилась.

Відеозаписи і свідчення водія автобуса підтвердили, що дівчинка не їхала до школи звичайним автобусом. Тому поліція не виключає, що у справі фігурують зловмисники.

Наразі водолази обстежують русло річки Мульде, пошукові собаки намагаються знайти слід дівчинки по запаху, також містечком проїжджають патрульні машини. Сьогодні пошуки продовжились з допомогою дронів і собак.

Німецькі ЗМІ пишуть, що поліція "не виключає злочину". Правоохоронці перевіряють повідомлення про випадок, який стався з іншою школяркою з Дебельна 29 травня. Тоді дівчинка розповідала, що поблизу навчального закладу до неї підходив незнайомий чоловік і, побачивши, що вона гладить кота, пропонував їй показати інших котів.

Читайте також:
Ватні палички й одноразовий посуд під забороною? В уряді напрацьовують законопроєкт проти одноразової пластикової продукції Ватні палички й одноразовий посуд під забороною? В уряді напрацьовують законопроєкт проти одноразової пластикової продукції
Відсьогодні на імпорт яєць і цукру з України до ЄС діють тарифні квоти Відсьогодні на імпорт яєць і цукру з України до ЄС діють тарифні квоти
Україна через місяць може зіткнутися з дефолтом, – The Economist Україна через місяць може зіткнутися з дефолтом, – The Economist
Польща скасувала обмеження на пропуск вантажівок з України Польща скасувала обмеження на пропуск вантажівок з України