USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

У Німеччині третій день шукають 9-річну дівчинку з України

Дівчинка пішла до школи, однак так там і не з'явилася
Зникла дівчинка Валерія

Зникла дівчинка Валерія

Джерело: відкриті джерела

У німецькому місті Дебельн третій день шукають дівчинку Валерію, яка зникла вранці 3 червня дорогою до школи. Про це пише німецьке видання Bild.

Відомо, що Валерію батьки бачили близько 6:50 ранку, коли вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус до школи. Проте в школі дівчинка так і не з’явилась.

Відеозаписи і свідчення водія автобуса підтвердили, що дівчинка не їхала до школи звичайним автобусом. Тому поліція не виключає, що у справі фігурують зловмисники.

Наразі водолази обстежують русло річки Мульде, пошукові собаки намагаються знайти слід дівчинки по запаху, також містечком проїжджають патрульні машини. Сьогодні пошуки продовжились з допомогою дронів і собак.

Німецькі ЗМІ пишуть, що поліція "не виключає злочину". Правоохоронці перевіряють повідомлення про випадок, який стався з іншою школяркою з Дебельна 29 травня. Тоді дівчинка розповідала, що поблизу навчального закладу до неї підходив незнайомий чоловік і, побачивши, що вона гладить кота, пропонував їй показати інших котів.

Читайте також:
43% українців отримують пенсії менші за 100 доларів 43% українців отримують пенсії менші за 100 доларів
Вакцини не існує: В Україні вже померло 11 людей від гарячки Західного Нілу Вакцини не існує: В Україні вже померло 11 людей від гарячки Західного Нілу
Окупанти знищили чи пошкодили в Україні майже 1200 пам’яток культурної спадщини Окупанти знищили чи пошкодили в Україні майже 1200 пам’яток культурної спадщини
СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині