USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс січня. Долучайтеся до голосування!

Маркетинговий проект січня
Джерело: Sport&Business Club

Фестиваль електронного футболу від ФК "Полісся"? Нові клубні шоломи для гравців ХК "Київ Кепіталз"? Проєкт ФСК "Маріуполь" "Купуй худі – допоможи "Азову"? Чи, можливо, Українська військова ліга, яку запустив ФК "Динамо" Київ?

Це лише частина кандидатів, які претендують на звання найкращого маркетингового проєкту січня, голосування за який вже розпочав Sport&Business Club Україна.

З 2019 року організація займається консалтингом та супроводом спортивних організацій у сферах маркетингу, PR, івентів та медіакомунікацій. Генеральний партнер Sport&Business Club Україна – i-Gaming компанія FAVBET.

Суть

Кожного місяця в телеграм-каналі Sport&Business Club буде проводитись голосування за найкращий маркетинговий кейс місяця, включаючи співпрацю спортсменів з брендами, роботу спортивних клубів, ліг та організацій із вболівальниками та спонсорами, але не тільки це.

За підсумками грудня, найкращим кейсом місяця стало відео "Епіцентру" за участі гімнастки Вікторії Онопрієнко. 23 січня під час зустрічі Sport&Business Club спеціальну відзнаку з цього приводу вручили CEO Клубу Олексій Брага та Head of Sport Marketing компанії FAVBET Денис Якимов. Нагороду отримали Ірина Шинкаренко, заступниця голови "Епіцентр К" з реклами, маркетингу, звʼязків з громадськістю та ЗМІ, а також Лілія Онопрієнко, мама Вікторії Онопрієнко.

За найкращий маркетинговий проєкт січня голосуйте просто зараз, ось 10 кандидатів (більш детально про них ви можете прочитати на сайті клубу):

Теги: спорт
Читайте також:
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS