USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів

Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі
Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів
Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів
Джерело: Нацполіція

У Києві працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів – слідчі оголосили порушнику про підозру. Про це інформує пресслужба Нацполіції столиці.

Нестачу грошей виявили співробітники банку під час перерахунку. Поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 22-річний співробітник фінансової установи.

"Під час чергової процедури обліку, підозрюваний скористався моментом й заховав до свого рюкзака чотири пакунки валюти готівкою та вийшов на обідню перерву. Пізніше, у той же день, в ході перерахунку інші співробітники банку виявили нестачу на суму близько 16 млн гривень", – йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення майна, шляхом зловживання особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.

Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Раніше

У червні стало відомо, що зловмисники за допомогою підроблених документів зняли кошти з банківського рахунку клієнтки, придбали прикраси й розділили між собою.

До злочинної групи входило троє осіб: 32-річний керуючий філії банку й двоє його знайомих. Працівник фінустанови обрав серед клієнтів банку жінку, на рахунку якої зберігається значна сума грошей та передав її дані 42-річному знайомому, який виготовив фіктивні документи на її ім’я. Надалі їхня 29-річна спільниця, використовуючи підроблені документи, зняла з рахунку потерплої майже 6,2 мільйона гривень.

Читайте також:
У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень
Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня
Либідь отримає шанс на відновлення: Оголошено тендер на розчищення русла річки Либідь отримає шанс на відновлення: Оголошено тендер на розчищення русла річки
67-річна українська шахістка стала 12-разовою чемпіонкою світу 67-річна українська шахістка стала 12-разовою чемпіонкою світу