USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів

Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі
Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів
Працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів
Джерело: Нацполіція

У Києві працівник столичного банку виніс з установи 400 тисяч доларів – слідчі оголосили порушнику про підозру. Про це інформує пресслужба Нацполіції столиці.

Нестачу грошей виявили співробітники банку під час перерахунку. Поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 22-річний співробітник фінансової установи.

"Під час чергової процедури обліку, підозрюваний скористався моментом й заховав до свого рюкзака чотири пакунки валюти готівкою та вийшов на обідню перерву. Пізніше, у той же день, в ході перерахунку інші співробітники банку виявили нестачу на суму близько 16 млн гривень", – йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення майна, шляхом зловживання особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.

Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Раніше

У червні стало відомо, що зловмисники за допомогою підроблених документів зняли кошти з банківського рахунку клієнтки, придбали прикраси й розділили між собою.

До злочинної групи входило троє осіб: 32-річний керуючий філії банку й двоє його знайомих. Працівник фінустанови обрав серед клієнтів банку жінку, на рахунку якої зберігається значна сума грошей та передав її дані 42-річному знайомому, який виготовив фіктивні документи на її ім’я. Надалі їхня 29-річна спільниця, використовуючи підроблені документи, зняла з рахунку потерплої майже 6,2 мільйона гривень.

Читайте також:
Київ відновив дві третини власних генеруючих потужностей після ракетних обстрілів, - КМДА Київ відновив дві третини власних генеруючих потужностей після ракетних обстрілів, - КМДА
У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати? У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати?
Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування
У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття? У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття?