USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60
Втрати росіян: 6 3 9 4 8 0 (+1340)
USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60

Нардеп Фельдман приховав з декларації майже 6 млн грн: НАЗК розбирається

Він приховав зокрема витрати з відпочинку на Мальдівах
Фельдман
Олександр Фельдман, народний депутат України
Джерело: відкриті джерела

Національне агентство з питань запобігання корупції перевірило декларацію народного депутата України Олександра Фельдмана за 2021 рік і виявило, що нардеп приховав статки у сумі 5,8 млрд грн. Хоч відомство не називає ім'я нардепа, але на сайті НАЗК є інформація, що недостовірні відомості на суму понад 5,8 млн гривень виявили у декларації за 2021 рік народного депутата Олександра Фельдмана.

Так, за даними НАЗК, нардеп у декларації за 2021 рік не зазначив відомості про фінансове зобов’язання на 4,8 млн грн, а також приховав оплату 500 000 грн за проживання в апартаментах готелю на Мальдівах. Крім цього НАЗК виявило розбіжності між розмірами здійснених разових видатків на погашення зобов’язань на понад 400 000 грн.

Олександр Фельдман

Фельдман став депутатом шостий раз поспіль, вигравши вибори в окрузі №174 в місті Харкові. Це один з найбільш постраждалих округів внаслідок ворожих обстрілів. У березні 2022 року Фельдман покинув фракцію ОПЗЖ. Зараз він є членом депутатської групи "Відновлення України".

Нагадаємо, а у декларації проросійського нардепа Бойка знайшли задекларовану квартиру під Києвом. У родини і надалі є кілька квартир, будинків та земельних ділянок. Має родина Бойка і заощадження в банках. Зокрема, дружина нардепа зберігає рублі й золото в банку Російської Федерації сумарною вартістю понад 7,6 млн рублів.

Читайте також:
Глава МЗС Польщі пояснив свою скандальну заяву щодо Криму Глава МЗС Польщі пояснив свою скандальну заяву щодо Криму
У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС
Українські дрони-дракони шокують російську армію на полі бою, - аналітики Українські дрони-дракони шокують російську армію на полі бою, - аналітики
В Міноборони назвали число добровольців, які щомісяця приходять на службу за контрактом В Міноборони назвали число добровольців, які щомісяця приходять на службу за контрактом