USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Кім Чен Ин цього місяця зустрінеться з Путіним для обговорення постачання озброєння, – NYT

Зустріч, скоріше за все, відбудеться у Владивостоці
Кім Чен Ин
Джерело: відкриті джерела

Лідер КНДР Кім Чен Ин цього місяця зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб обговорити питання збільшення постачання Росії озброєння для війни з Україною. Про це повідомляє The New York Times.

За даними видання, зустріч може відбутися у Владивостоці, куди північнокорейський диктатор приїде на бронепоїзді. Вони обидва нібито прибудуть у кампус Далекосхідного федерального університету для участі у Східному економічному форумі, який пройде з 10 по 13 вересня.

Кім також може відвідати 33-й пірс, де швартуються військові кораблі Тихоокеанського флоту Росії. Видання зазначає, що однією з потенційних зупинок для глави КНДР є також космодром Східний.

До того ж журналісти не виключають, що переговори відбудуться у Москві, однак це малоймовірно.

"Путін хоче, щоб Кім погодився відправити Росії артилерійські снаряди і протитанкові ракети, а Кім хотів би, щоб Росія надала Північній Кореї передові технології для супутників і атомних підводних човнів", – йдеться у публікації.

Крім того, журналісти зазначають, що лідер КНДР може вести розмову про постачання їжі для своєї країни.

Нагадаємо, ми писали, що КНДР готується до експорту снарядів у РФ, бо Кім Чен Ин провів ревізію ключових заводів.

Читайте також:
КНДР офіційно визнала Південну Корею КНДР офіційно визнала Південну Корею "ворожою державою"
Північна Корея висадила в повітря свою частину дороги, яка з'єднує державу з Південною Кореєю Північна Корея висадила в повітря свою частину дороги, яка з'єднує державу з Південною Кореєю
Байден заявив, що США готові до переговорів з РФ, Китаєм та КНДР для зменшення ядерної загрози Байден заявив, що США готові до переговорів з РФ, Китаєм та КНДР для зменшення ядерної загрози
Unilever повністю вийшов з ринку РФ Unilever повністю вийшов з ринку РФ