USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

"Боруссія" – "Реал": Де дивитися фінал Ліги чемпіонів і що про нього потрібно знати

Матч відбудеться в Лондоні 1 червня
Джерело: UEFA

У суботу, 1 червня, у Лондоні відбудеться одна з найочікуваніших футбольних подій року – фінал Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться дортмундська "Боруссія" та мадридський "Реал". Розповідаємо, де й о котрій годині дивитися поєдинок, а також інші цікаві факти про нього.

"Боруссія" – "Реал": Де дивитися матч в Україні?

В Україні єдиним транслятором єврокубків є платформа MEGOGO, тож матч можна буде переглянути там за передплатою "Максимальна" або "Спорт".

Також трансляція буде доступна абонентам Volia TV за допомогою каналів MEGOGO Футбол.

Старт матчу – о 22:00 за київським часом.

Які прогнози на гру?

На думку букмекерів, мадридська команда є беззаперечним фаворитом цього поєдинку, проте "джмелі" також непроста команда, яка боротиметься за свій шанс. Так, букмекери в середньому на перемогу "Реала" дають коефіцієнт 1,7, на "Боруссію" – 4,8.

Новини за темою: Відбулося жеребкування нового розіграшу Ліги націй: Які суперники дісталися збірній України

Що потрібно знати українським фанатам і чому для України краще, якщо переможе "Реал"?

У сьогоднішньому матчі навряд чи зіграє український футболіст і воротар "Реал Мадрид" Андрій Лунін. За кілька днів до гри в нього виявили грип, який супроводжувався температурою. Через що українець пропустив кілька останніх тренувань своєї команди.

Але на цьому "український слід" не закінчується. Сьогодні всі фанати "Шахтаря" та й України, найімовірніше, вболіватимуть за "Реал", бо перемога "вершкових" дасть змогу донецькій команді отримати пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів-2024/2025. У такому разі "Шахтар" потрапить до другого кошика під час жеребкування.

Якщо ж перемогу здобуде "Боруссія", донеччани проведуть лише один раунд кваліфікації. Потенційними суперниками просто зараз є "Ференцварош", "Галатасарай", "Слован", "Карабах", "Янг Бойз" і братиславський "Слован".

У разі перемоги мадридської команди для них це буде 15-й трофей головного європейського турніру.

Нагадаємо, вже незабаром збірна України починає свій шлях на Євро-2024 у Німеччині. Перший матч підопічних Реброва відбудеться 17 червня проти Румунії.

Читайте також:
67-річна українська шахістка стала 12-разовою чемпіонкою світу 67-річна українська шахістка стала 12-разовою чемпіонкою світу
Ярослава Магучіх та Єгор Якушенко стали найкращими спортсменами вересня за версією НОК Ярослава Магучіх та Єгор Якушенко стали найкращими спортсменами вересня за версією НОК
Тенісистка Людмила Кіченок встановила рекорд України та повторила досягнення Еліни Світоліної Тенісистка Людмила Кіченок встановила рекорд України та повторила досягнення Еліни Світоліної
Україна закінчила виступ на Паралімпійських іграх у Парижі, виборовши 82 медалі Україна закінчила виступ на Паралімпійських іграх у Парижі, виборовши 82 медалі