USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

"Боруссія" – "Реал": Де дивитися фінал Ліги чемпіонів і що про нього потрібно знати

Матч відбудеться в Лондоні 1 червня
Джерело: UEFA

У суботу, 1 червня, у Лондоні відбудеться одна з найочікуваніших футбольних подій року – фінал Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться дортмундська "Боруссія" та мадридський "Реал". Розповідаємо, де й о котрій годині дивитися поєдинок, а також інші цікаві факти про нього.

"Боруссія" – "Реал": Де дивитися матч в Україні?

В Україні єдиним транслятором єврокубків є платформа MEGOGO, тож матч можна буде переглянути там за передплатою "Максимальна" або "Спорт".

Також трансляція буде доступна абонентам Volia TV за допомогою каналів MEGOGO Футбол.

Старт матчу – о 22:00 за київським часом.

Які прогнози на гру?

На думку букмекерів, мадридська команда є беззаперечним фаворитом цього поєдинку, проте "джмелі" також непроста команда, яка боротиметься за свій шанс. Так, букмекери в середньому на перемогу "Реала" дають коефіцієнт 1,7, на "Боруссію" – 4,8.

Новини за темою: Відбулося жеребкування нового розіграшу Ліги націй: Які суперники дісталися збірній України

Що потрібно знати українським фанатам і чому для України краще, якщо переможе "Реал"?

У сьогоднішньому матчі навряд чи зіграє український футболіст і воротар "Реал Мадрид" Андрій Лунін. За кілька днів до гри в нього виявили грип, який супроводжувався температурою. Через що українець пропустив кілька останніх тренувань своєї команди.

Але на цьому "український слід" не закінчується. Сьогодні всі фанати "Шахтаря" та й України, найімовірніше, вболіватимуть за "Реал", бо перемога "вершкових" дасть змогу донецькій команді отримати пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів-2024/2025. У такому разі "Шахтар" потрапить до другого кошика під час жеребкування.

Якщо ж перемогу здобуде "Боруссія", донеччани проведуть лише один раунд кваліфікації. Потенційними суперниками просто зараз є "Ференцварош", "Галатасарай", "Слован", "Карабах", "Янг Бойз" і братиславський "Слован".

У разі перемоги мадридської команди для них це буде 15-й трофей головного європейського турніру.

Нагадаємо, вже незабаром збірна України починає свій шлях на Євро-2024 у Німеччині. Перший матч підопічних Реброва відбудеться 17 червня проти Румунії.

Читайте також:
Реброва звільняти немає підстав, – речник збірної з футболу після вильоту команди з Євро-2024 Реброва звільняти немає підстав, – речник збірної з футболу після вильоту команди з Євро-2024
Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу? Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу?
НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024 НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024
Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі