Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Зеленський "втомився" від Шмигаля і збирається його звільнити

Замінити Шмигаля можуть першою віцепрем'єркою-міністеркою – міністеркою економіки Юлією Свириденко
Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський "втомився" від прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і, ймовірно, планує звільнити його. Про це "Українській правді" повідомили у команді глави держави.

"Президент втомився від Шмигаля, це видно по ставленню на нарадах. Він його не особливо слухає вже навіть. Це якась вже навіть більше емоційна річ, аніж прорахунок. Зеленський хоче постійно якихось креативних рішень і пропозицій, а Шмигаль, хоч і виріс за останні роки, але не може повністю змінитися", – цитує УП співрозмовника із команди Зеленського.

Видання додає, інший високопоставлений співрозмовник розповів, що це уже "другий захід на звільнення Шмигаля за останні два місяці". Джерела вказують, замінити Шмигаля можуть першою віцепрем'єркою-міністеркою – міністеркою економіки Юлією Свириденко.

Ще у 2021 році в ЗМІ з'являлась інформація про можливу відставку прем'єра та уряду. Однак офіційно це ніхто не підтверджував.

Денис Шмигаль – понад чотири роки на посаді прем'єра

Він – рекордсмен за тривалістю перебування на посаді серед усіх голів уряду незалежної України. На посаді прем'єра Шмигаль з 4 березня 2020 року. Народився він 15 жовтня 1975 року у Львові. Раніше Шмигаль працював в ДТЕК на керівних посадах.

Читайте також:
"Втома" від Шмигаля: Чи можлива відставка прем'єр-міністра України та уряду і що кажуть нардепи та закон?
Кабмін призначив нових заступників міністра оборони
Король Чарльз ІІІ затвердив нового прем'єра Великої Британії Стармера. Які плани має новий очільник уряду?
Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь