Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Зеленський призначив тимчасового керівника Закарпатської ОДА

6 вересня з цієї посади Кабмін звільнив Віктора Микиту
Мирослав Білецький
Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський призначив Мирослава Білецького тимчасовим виконувачем обов’язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в відповідному указі №625/2024 від 9 вересня, який оприлюднений на сайті глави держави.

"Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації на Білецького Мирослава Золтановича", – зазначається в документі.

Нагадаємо, 6 вересня Кабінет міністрів погодив звільнення Віктора Микити із посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Що відомо про Мирослава Білецького?

Народився Мирослав Білецький 11 січня 1976 року у селі Рокосово Хустського району Закарпатської області. Закінчив Національний університет "Львівська політехніка" за спеціальністю "економіка підприємства", кваліфікація – інженер-механік.

Був кандидатом у депутати Верховної Ради України IX скликання на позачергових виборах 2019 року від політичної партії "Українська стратегія Гройсмана" за №16 у партійному списку.

На місцевих виборах 2020 року набрав рекордну серед усіх обраних депутатів кількість голосів виборців: 6668, що становило 115% квоти.

Обраний депутатом Закарпатської обласної ради VIII скликання від Закарпатської обласної організації політичної партії "Рідне Закарпаття".

З лютого 2021 року Мирослав Білецький обіймав посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації. З 25 листопада 2021 року входив до складу постійної комісії обласної ради з питань бюджету.

Читайте також:
Сполучені Штати Америки вже ознайомлені з планом перемоги президента України Зеленського, – посол США в ООН
Більш ніж на 90% усе виписано в плані перемоги України у війні, – Зеленський
Україна не може оснастити навіть 4 із 14 необхідних бригад, – Зеленський
Зеленський розкрив основні пункти плану перемоги, який покаже Байдену