Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

У Луцьку напали пост охорони ТЦК: Є поранений

У разі загрози життю військовослужбовців терцентру комплектування, вони відкриватимуть вогонь на ураження
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

В ніч на 27 серпня невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького територіального центру комплектування. Поранень зазнав старший солдат, який наразі перебуває на лікуванні у госпіталі. Про це інформує Оперативне командування "Захід".

"Вночі під час комендантської години стався озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК! Солдати роти охорони, які у цей час несли службу, діяли рішуче згідно з обставинами і відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці", – йдетья в повідомленні.

В Оперативному командуванні нагадали, що терцентр комплектування – це режимний обʼєкт. У разі загрози життю військовослужбовців, вони відкриватимуть вогонь на ураження.

"Військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони, – це військові із бойовим досвідом, яких після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Всі вони – місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю із самого початку російського вторгнення. Вони отримали поранення і були переведені на службу в тил", – додають в ТЦК.

Раніше повідомлялося, що у Вінницькій області 17-річний юнак намагався спалити корпус терцентр комплектування.

Спочатку як тестове завдання юнак фотографував локації військових в Одесі. Згодом отримав серйозніше завдання: поїхати до Вінницької області, щоб спалити там ТЦК.

Хлопця затримали "на гарячому", щоправда, після того як він жбурнув пляшку з "коктейлем Молотова" у стіну військкомату і зафіксував це на відео.

Читайте також:
Італія невдовзі передасть Україні другу батарею ППО SAMP-T
На Хмельниччині чоловік випустив з автомата Калашникова 60 набоїв по поліцейському, цивільному та двох службових авто
Нідерланди передали Україні радар для Patriot і анонсували передачу трьох установок
Новий пакет допомоги на 118 млн євро надає Україні Фінляндія