Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Не міг знайти собі дружину. У Києві чоловік розгромив громадську приймальню Мінсоцполітики

Чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку
У Києві чоловік розгромив громадську приймальню Мінсоцполітики
Джерело: Київська міська прокуратура

У Києві чоловік розгромив громадську приймальню Міністерства соціальної політики України, бо не міг знайти собі дружину. Його судитимуть за хуліганство, передає Київська міська прокуратура.

Наприкінці вересня чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та раптово почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку, супроводжуючи ці дії брутальною лайкою, розповідають у прокуратурі.

"Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію. Надалі з’ясувалось, що чоловік в Києві перебуває проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не перебуває, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований", – йдеться у повідомленні.

Свою агресію він пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім’ю, а державні установи, на його думку, не бажали допомогти йому у цьому. Чоловікові 32 роки, його судитимуть за хуліганство.

Йому загрожує покарання у виді штрафу від 17 тис. гривень до 34 тис. гривень або пробаційний нагляд до трьох років, або обмеження волі на той самий строк.

Нещодавно у Київській області чоловік зайшов у магазин і розпочав хаотичну стрілянину. Він поранив продавчиню і власника закладу, а опісля втік. Стрілка вдалося затримати.

Читайте також:
Закликав силою скинути законну владу в Україні: У Києві затримали TikTok-блогера
З 14 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон
10 тис. доларів за роботу з бронюванням від призову: У Києві кандидата наук спіймали на хабарі
Принижував загиблих військовослужбовців на Хрещатику: 45-річному уродженцю Харкова загрожує ув'язнення