Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

На турецькому кордоні вилучили десятки екзотичних тварин, яких намагалися незаконно ввезти

Усі тварини вижили і будуть доставлені в Управління з охорони природи та національних парків
Греко-турецький кордон
Джерело: відкриті джерела

Турецькі митники в північно-західному місті Едірне виявили десятки екзотичних тварин, яких незаконно намагалися ввезти з Греції, пише AP.

"В легковій автівці з грецькими номерами в багажнику перебували три кенгуру, три альпаки і один патагонський мара, а всередині машини – 12 папуг і 23 білки-летяги. Великі тварини зв'язані і затиснуті, а дрібні тіснились в клітках", – йдеться у публікації.

Правоохоронці затримали водія авто. Усі тварини вижили і будуть доставлені в Управління з охорони природи та національних парків.

Що в Україні

До речі, кілька днів тому у Львові заборонили використання коней та поні у центральній частині міста, допоки робоча група напрацьовуватиме пропозиції діяльності кінних карет у місті. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Раніше Організація з порятунку тварин та довкілля UAnimals закликала голову Львівської міської громади Андрія Садового та міську раду зупинити експлуатацію коней і заборонити каретний бізнес. Причиною став черговий випадок жорстокого поводження з тваринами. Вчора, 26 серпня 2024 року, у центрі Львова впав кінь. Жінка, що керує твариною, привела її до тями і вже за кілька хвилин змусила везти пасажирів у кареті. 

Читайте також:
Найбільший ризик масових протестів серед найрозвиненіших країн спостерігається в Туреччині, РФ і США, – Bloomberg
Греція має намір ввести збір для частини туристів через великий потік відпочивальників
Туреччина подала заявку на вступ до БРІКС
У Львові впав кінь, що возив людей на кареті: Реакція соцмереж та влади