Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

На Тернопільщині чоловік у військовій формі влаштував стрілянину: Є двоє загиблих, ще троє – поранені

Стрілком виявився 45-річний житель Житомирщини
Затримання стрілка
Джерело: Нацполіція

У селі Добриводи, що на Тернопільщині, 15 серпня чоловік у військовій формі влаштував стрілянину. У результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали поранення, повідомили в пресслужбі Нацполіції Тернопільщини.

За інформацією правоохоронців, чоловік здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік.

Для пошуку стрілка в області вводили спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронцям вдалося знайти зловмисника – ним виявився 45-річний житель Житомирської області.

"Поліцейські вилучили в стрілка зброю та встановлюють обставини стрілянини. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною "умисне вбивство"", – йдеться в дописі. 

Поранені ж внаслідок інциденту люди знаходяться в лікарні.

Новини за темою: На Одещині прикордонник застрелив військового-дезертира, який напав на нього та намагався втекти з України. Оновлено

До речі, в травні в селищі Кольчино Мукачівського району Закарпатської області також сталася стрілянина. При перевірці документів зловмисник зробив кілька пострілів та поранив працівника поліції. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Зловмисника затримали одразу на місці й помістили під варту.

Читайте також:
На Хмельниччині чоловік випустив з автомата Калашникова 60 набоїв по поліцейському, цивільному та двох службових авто
У Луцьку напали пост охорони ТЦК: Є поранений
Зеленський підписав указ про призначення нового голови Тернопільської ОВА
Масштабна пожежа внаслідок ворожого удару по промоб'єкту Тернополя: Ліквідація ще триває, містян просять залишатися вдома