Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Фрагмент київського пішохідно-велосипедного мосту, в який влучила ракета, виставили на аукціон. Фото

Аукціон відбудеться 2 червня
Джерело: КМДА

Фрагмент Київського скляного мосту, який витримав влучання російської ракети, виставили на аукціон, який відбудеться 2 червня. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Як відомо, під час масованого обстрілу столиці 10 жовтня 2022 року росіяни влучили ракетою в пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз. Незважаючи на потужний вибух, конструкція встояла, але було пошкоджено оглядові панелі. Через два місяці міст повністю відновили і відкрили для відвідувачів.

Благодійний лот надав Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

На аукціоні планують продати уламок скляної конструкції 10*3,5 см зі світлодіодом у захисному коробі. На корпусі є кнопка, що вмикає підсвічування.

Стартова ціна лота – 10 000 гривень. Усі зібрані за підсумками аукціону кошти обіцяють спрямувати на забезпечення Окремого стрілецького батальйону в Києві. Цей батальйон був сформований у 2023 році. До нього увійшли жителі столиці. Нині вони захищають країну на передовій.

Нагадаємо, Київ став найкращою столицею світу у 2023 році у рейтингу Worlds Best Cities. Укладачі рейтингу зазначили, що українська столиця є символом невичерпної мужності.

Читайте також:
Гендиректор комунальної корпорації разом зі спільниками розікрав майже 10 млн гривень на ремонті доріг у Києві
ООН підтвердила зимовий удар РФ по Харкову північнокорейською ракетою
Аби отримати комунальну землю, приватне товариство незаконно зареєструвало право власності на голубник, що знаходився на тих землях
Замість будівництва метро на Виноградар поклав кошти на депозит: Підрядник заробив на відсотках понад 139 млн гривень