USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Найближчими тижнями на фронті буде дуже важко, війна рухається до кульмінації, – Bild

В української армії є одна головна проблема – відсутність далекобійних ракет
ЗСУ
Джерело: відкриті джерела

Найближчим часом на фронті в Україні почнуться запеклі бойові дії. Ситуація буде вкрай важкою. Війна в Україні наближається до кульмінації і скоро відбудеться новий небезпечний перелом. Про це повідомляє Bild.

Зазначається, що в української армії є одна головна проблема – відсутність далекобійних ракет, які завадили б окупантам в поставках підкріплення і запасів на фронт.

"Донедавна російські атаки на Україну зазвичай стримувалися українськими силами. Не скрізь, але досить часто, щоб перешкодити Росії утримати територію або здобути перемогу. Але в останній місяць або близько того Росія почала самостверджуватися. Якщо це стане нормою, в України будуть серйозні проблеми", – зазначає видання посилаючись на політолога Джорджа Фрідмана.

Експерт акцентував на тому, що Україна незабаром отримає необхідні ракети. Однак він побоюється, що це може призвести до прямого протистояння між Сполученими Штатами і Росією.

"Всі війни складні, і всі війни мають політичний вимір. США поставлять ракети великої дальності, що має сенс у холодній логіці війни. Однак якщо станеться який-небудь збій в управлінні зброєю, це може призвести до несподіваних подій, які ніколи не вітаються на війні", – зазначив політолог.

Раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що розпочався черговий масштабний наступ Росії. Сьогодні основні і активні бойові дії тривають у Луганській та Донецькій областях. Не виключено, що диктатор Володимир Путін може кинути на війну ще 200 чи 300 тисяч людей.

Читайте також:
Посол України в Польщі пояснив, чому обмежили консульські послуги для громадян за кордоном Посол України в Польщі пояснив, чому обмежили консульські послуги для громадян за кордоном
Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild
Австралія надасть Україні пакет допомоги на 100 млн доларів Австралія надасть Україні пакет допомоги на 100 млн доларів
"Страждає європейський середній клас": Орбан вкотре "прославився" заявою про Україну