USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

13 дітей стали сиротами через смертельну автотрощу на Рівненщині

У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини
Наслідки аварії
Наслідки аварії
Джерело: ДСНС України

Вчора, 2 лютого, на території Березнівської громади сталася смертельна ДТП. У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

"Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин цієї громади. В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п’ятеро", - зазначив Коваль.

Він також розповів, що нині усі неповнолітні перебувають з родичами.

"Служба у справах дітей слідкує за ситуацією. Я ж, як голова ОДА, беру її під особистий контроль", - додав очільник ОВА.

Що відомо про ДТП?

За даними поліції, аварія сталася близько 10 ранку поблизу села Михалин.

"Поліцейські на місці події встановили, що на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою "DAF" під керуванням 30-річного жителя Клесова", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки – 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші.

"Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", - додали в поліції.

Правоохоронці вилучили транспортні засоби з місця ДТП. Водій вантажівки, за результатами огляду на стан сп’яніння, був тверезий.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Раніше ми повідомляли, що на перевалі між Закарпатською і Львівською областями в ДТП 16 грудня загинули четверо військових, зокрема один із керівників Державної спеціальної служби транспорту полковник Віктор Жигунов.

Читайте також:
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру
П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено