Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Uklon може відновити роботу під час комендантської години

Наймовірніше, це стосуватиметься регіонів Західної України, але конкретних термінів ще немає

Фото ілюстративне

Джерело: відкриті джерела

Український онлайн-сервіс виклику таксі Uklon може відновити доступ до поїздок вночі під час комендантської години в деяких регіонах. Про це сказав в інтерв’ю Forbes керівник компанії Сергій Гришков.

Він пояснив, що рішення повернути роботу сервісу зумовлене через низку офіційних запитів від місцевих адміністрацій.

"Повернення можливе, найімовірніше, в регіонах Західної України. Конкретних термінів поки що немає", – зазначив керівник компанії.

При цьому додав, що наразі компанія обговорює можливість відновлення поїздок вночі з місцевими державними й воєнними органами та силовими структурами.

Разом з тим очільник онлайн-сервісу виклику таксі зауважив, що робота додатка вночі – це була позиція компанії, яка сформувалася запитом користувачів.

"Це, наприклад величезна кількість потягів, які приїжджають на вокзали вночі. Це був також спосіб доїхати вночі в лікарню", – пояснив Гришков.

Що передувало?

Зауважимо, Uklon припинив роботу під час комендантської години вночі з 14 березня.

Тоді Гришков аргументував це дотриманням законів України та тим, що  компанія Uklon "діяла, діє і буде діяти в правовому полі".

Він також відзначав, що компанія з повагою ставиться до роботи правоохоронної системи України та приймає запит від патрульної поліції. Керівник компанії стверджував, що в Uklon розраховують до того ж на повагу правоохоронних органів до вітчизняного бізнесу.

Разом з тим Гришков пояснював, що Uklon є онлайн-платформою, а не службою таксі. Тобто компанія надає доступ до онлайн-сервісу як пасажирам, так і водіям-партнерам.

Отже, чи працювати у комендантську годину – це вибір партнерів, які мають перепустку і можливість здійснювати перевезення вночі.

Читайте також:
РФ продала вкраденого зерна з т.о. територій України на майже мільярд доларів
Більш ніж на 90% усе виписано в плані перемоги України у війні, - Зеленський
Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську
Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP